• Dato

  02/09 - 03/09

 • Pris

  Kr. 2.150

 • Finansiering

  Betal over 23 mdr. rentefrit

Dreamhack Masters Malmø 2017 (fra Jylland)

For andet år i træk inviterer vores svenske naboer indenfor til CS i verdensklasse, når 16 af verdens bedste CS:GO hold besøger Malmø i slut august/start september til DreamHack Master Malmö. Her skal mandskaberne kæmpe med om en samlet præmiesum på hele $250.000! Turneringen bliver afviklet i den imponerende Malmö Arena, der stod færdig i 2008 og har en kapacitet på hele 15.500 tilskuere.

Tag med på denne tur over sundet og oplev de afgørende kampe LIVE på den store scene i arenaen den 2. og 3. september. Du bor på det flotte Best Western Malmö Arena, der ligger lige ved siden af arenaen. Det bliver derfor ikke meget nemmere at komme frem og tilbage. Desuden ligger stationen (otte minutter i tog til Malmø centrum) samt det kæmpe shoppingcenter Emporia også lige ved siden af hotellet. På turen får du ligeledes en eksklusiv backstage tour, hvor du kommer helt tæt på spillerne og produktionen!

 

Afrejse fra Jylland (Aalborg -> Aarhus -> Odense)

På denne tur fra Jylland er der afgang fra Aalborg tidligt lørdag morgen (nærmere tidspunkt kommer senere, men vi regner med omkring kl. 06.00). Derefter vil der være opsamling i først Aarhus og dernæst Odense før turen går mod Malmø. Hvor og hvornår opsamlingen i de forskellige byer finder sted følger senere.

 

Prisen inkluderer:

2. – 3. september

 • Transport i privat bus fra Aalborg (via Aarhus og Odense) til Malmø t/r
 • 1 overnatning på 3-stjernede Best Western Malmö Arena
 • Morgenmad på hotellet
 • Adgang til DreamHack Masters Malmö 2017 både lørdag og søndag
 • Backstage tour – kom helt tæt på spillerne og produktionen (udelukkende for kunder via dust2.dk – bestil HER)

 

BEMÆRK: Prisen er sat ud fra at minimum 20 personer deltager på turen. Hvis dette ikke sker, bliver turen aflyst og alle får deres penge tilbage.

 

 

laanlet

Betal din rejse via finansiering fra LånLet – følg bookingprocessen og vælg LånLet som betalingsmetode. Læs mere HER.


HJÆLP TIL BOOKING

Hjælp til booking

Har du tjekket, om dit spørgsmål bliver besværet under Ofte stillede spørgsmål?

Bookingprocess

 • Side 1: Vælg antal hotelværelser samt eventuelle ekstra overnatninger og tilkøb. Tryk 'Næste'.
 • Side 2: Indtast dine personlige detaljer efterfulgt af navne og fødselsdatoer på alle rejsende. Det er vigtigt, at detaljerne matcher nøjagtigt med detaljerne fra jeres pas. Tryk 'Bestil'.
 • Side 3: Tryk på 'Betal med kreditkort' og indtast dine kreditkortoplysninger, eller vælg 'Betal med LånLet' for at betale via finansiering. Læs mere om finansiering HER. Du modtager efterfølgende en bekræftelsesmail. Rigtig god rejse!

Hvis du har nogle spørgsmål til vores rejser eller til selve bookingprocessen, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 06 44 eller på [email protected].

Pris Kr. 2.150
Book denne rejse

Booking for Dreamhack Masters Malmø 2017 (fra Jylland)