Barcelona - Rayo Vallecano


Fodboldrejse til Barcelona på Camp Nou!
  • Fodboldrejse til Barcelona på Camp Nou!

Barcelona - Rayo Vallecano


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Barcelona og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. På Camp Nou sidder godt 99.000 hjemmefans klar, når Barcelona-stjernerne løber på banen mod Rayo Vallecano.

Fra 1495 kr. pr. person

Pakken indeholder:

18. - 20. januar

  • 2 overnatninger på 3* Hotel EuroPark eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Kategori 5 fodboldbillet til kampen: Barcelona - Rayo Vallecano
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb, og se stadionversigt ovenfor)

-Kat 4
-Kat 3
-Kat 2
-Kat 1 Premium


Kampen er ikke fastlagt endnu. Barcelona spiller enten lørdag eller søndag, så må kunne overveje en ekstra nat fra fredag - lørdag.. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

Vigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36 

462629-TSSP

Produktinformation

Lokation
Camp Nou, Barcelona, Spanien

Specifikke referencer

Transport til Barcelona

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Barcelona

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Barcelona, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Barcelona under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Barcelona (El Prat Airport)

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Barcelona. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Barcelona med enten SAS, Norwegian eller Vuelling.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der en direkte afgang med Norwegian, så der skal man være hurtig ude for at få en god pris. Ellers flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding.   


Transport lufthavn til centrum

Fra lufthavnen er der flere transportmulighed til centrum, men vi anbefaler at man tager ’Aerobus’ (en bus) fra lufthavnen og kører ind til Placa Catalunya, herfra kan man enten gå eller tage metro videre til sit hotel. Aerobus kører lige foran både Terminal 1 og 2 i lufthavnen, der er afgang ca. hvert 10. minut og en billet koster ca. 6 euro hver vej.

Transport til Camp Nou

Der er flere forskellige måder at komme til stadion på, men metroen er klart at anbefale og langt det nemmeste, da både taxier og busser ofte holder i kø i trafikken op mod stadion. Nærmeste metrostation: Maria Cristina og Les Corts. (Grøn Linje, L3) Fra hver af disse er der ca. 10 minutters gang. En taxi fra hotellet til stadion koster ca. 15-20 € og tager ca. 30 minutter, men dette er meget afhængig af trafikken op mod stadion. Efter kampen kan trafikken lukke helt til og metrostationer bliver også meget fyldte, så man bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed og så skal man nok komme godt tilbage igen.

Hotel - Hotel Europark ★★★

Hotel Europark ligger 600 m fra Barcelonas centrale avenue Passeig de Gracia og byder på tagterrasse med udendørs swimmingpool.

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

The Europark

  • Aragon, 325, Eixample, 08009 Barcelona, Spanien

Hotel Europark ligger 600 m fra Barcelonas centrale avenue Passeig de Gracia og byder på tagterrasse med udendørs swimmingpool. De stilfulde værelser har et 32″ LCD-tv og gratis trådløs internetadgang. Samtlige værelser på Europark er elegant indrettede i sort og hvid og tilbyder aircondition. Der er en værdiboks til computeren, en minibar samt et moderne badeværelse med hårtørrer.

Hotel Europark har en café-bar og en morgenmadsrestaurant, hvor der serveres en velassorteret morgenbuffet. Der serveres også morgenkaffe uden beregning.

Hotellet ligger 15 minutters gang fra Plaça Catalunya og butiksstrøget Las Ramblas. Metrostationen Girona ligger blot 200 m fra hotellet og tilbyder direkte adgang til stranden Barceloneta og det gotiske kvarter.