• Ny
Fodboldrejser FC Barcelona - Cadiz
  • Fodboldrejser FC Barcelona - Cadiz

Transport til Barcelona

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Barcelona

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Barcelona, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Barcelona under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Barcelona (El Prat Airport)

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Barcelona. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Barcelona med enten SAS, Norwegian eller Vuelling.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der en direkte afgang med Norwegian, så der skal man være hurtig ude for at få en god pris. Ellers flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding.   


Transport lufthavn til centrum

Fra lufthavnen er der flere transportmulighed til centrum, men vi anbefaler at man tager ’Aerobus’ (en bus) fra lufthavnen og kører ind til Placa Catalunya, herfra kan man enten gå eller tage metro videre til sit hotel. Aerobus kører lige foran både Terminal 1 og 2 i lufthavnen, der er afgang ca. hvert 10. minut og en billet koster ca. 6 euro hver vej.

Transport til Camp Nou

Der er flere forskellige måder at komme til stadion på, men metroen er klart at anbefale og langt det nemmeste, da både taxier og busser ofte holder i kø i trafikken op mod stadion. Nærmeste metrostation: Maria Cristina og Les Corts. (Grøn Linje, L3) Fra hver af disse er der ca. 10 minutters gang. En taxi fra hotellet til stadion koster ca. 15-20 € og tager ca. 30 minutter, men dette er meget afhængig af trafikken op mod stadion. Efter kampen kan trafikken lukke helt til og metrostationer bliver også meget fyldte, så man bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed og så skal man nok komme godt tilbage igen.

Hotel - Catalonia Born ★★★★

Catalonia Born Hotel - Fodboldrejser Real Madrid

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Catalonia Born Hotel

  • Rec Comtal, 16-18, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spanien

Catalonia Born ligger i Barcelonas El Born-distrikt i en bygning fra 1800-tallet.

Der tilbydes smuk, central gårdhave, swimmingpool på tagterrassen og gratis trådløs internetadgang.

Metrostationen Arc de Triomf ligger 250 m derfra. De klassiske værelser på Catalonia Born Hotel har elegante badeværelser udført i marmor. Der er også aircondition og satellit-tv.

Der serveres morgenbuffet, og snackbaren er åben til frokost og aftensmad. Der er ligeledes en bar i lobbyen.

Gæsterne har adgang til spaen på søsterhotellet Catalonia Ramblas, som ligger en kort gåtur derfra. Her tilbydes der tyrkisk bad, spabad og sauna. Der kan desuden bestilles massagebehandlinger.

Hotellet, som ligger få minutter fra togstationen França, er godt forbundet til resten af ​​byen og dens omgivelser.

Der er 6 km fra hotellet til Camp Nou.


Barcelona - Manchester United (EL)

Fra 3.495,00 kr./person

Camp Nou, Barcelona, Spanien

1 Nat

| 16 Feb.

- 17 Feb. 2023

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Barcelona og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. På Camp Nou sidder godt 99.000 hjemmefans klar, når Barcelona-stjernerne løber på banen.

Pakken indeholder:

16. - 17. februar

  • 1 overnatning på 4* Catalonia Born eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Kategori 5 fodboldbillet til kampen: Barcelona - Manchester United
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb, og se stadionversigt ovenfor)

-Kat 4
-Kat 3
-Kat 2
-Kat 1
-Kat 1 Premium


Vigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36

521099-TSSP

Produktinformation

Lokation
Camp Nou, Barcelona, Spanien

Specifikke referencer