• Ny

Transport til Barcelona

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Barcelona

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Barcelona, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Barcelona (El Prat Airport)

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Barcelona. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Barcelona med enten SAS, Norwegian eller Vuelling.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der en direkte afgang med Norwegian, så der skal man være hurtig ude for at få en god pris. Ellers flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding.   


Transport lufthavn til centrum

Der er flere transportmuligheder fra Barcelona Lufthavn (El Prat) til centrum af Barcelona:

Aerobus: Aerobus er en dedikeret busforbindelse mellem lufthavnen og centrum af Barcelona. Busserne kører hvert 5. minut og tager omkring 35-45 minutter afhængigt af trafikken. Der er to ruter: A1, som kører til Plaza Catalunya, og A2, som kører til Gran Via-Urgell.

Tog: Renfe-togene forbinder lufthavnen med byen og kører fra Terminal 2 til stationer som Barcelona Sants og Passeig de Gracia. Rejsetiden er ca. 20-30 minutter, og der kører tog hvert 30. minut.

Metro: Der er en metrostation på lufthavnen, og L9 Sud linjen går fra lufthavnen til centrum af Barcelona og stopper ved stationer som Zona Universitària, Collblanc, Sagrada Familia og flere andre.

Taxi: eller ride-hailing: Det er også muligt at tage en taxa eller bruge en ride-hailing app som Uber eller Cabify til at komme til centrum af Barcelona fra lufthavnen. Dette kan dog være en dyrere mulighed.

Transport til Estadio Olímpico Lluís Companys

For at komme til Estadio Olímpico Lluís Companys fra Barcelona centrum har du flere transportmuligheder:

Metro: Du kan tage metroen fra forskellige stationer i Barcelona centrum og tage den til stationen "Estació Olímpica" på Linje 5 (blå linje). Estadio Olímpico Lluís Companys ligger i nærheden af ​​denne station.

Bus: Der er også busser, der forbinder Barcelona centrum med Estadio Olímpico Lluís Companys. Du kan bruge TMB-buslinje 50 eller 55, der går til Estadio Olímpico-området.

Taxi: En anden mulighed er at tage en taxa fra Barcelona centrum til Estadio Olímpico Lluís Companys. Du kan enten fange en taxa på gaden eller bestille en via en taxa-app som f.eks. Uber eller Cabify.

Hotel Vilamarí Barcelona ★★★★

Hotel Vilamarí Barcelona

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hotel Vilamarí Barcelona

  • Vilamari, 34-36, Eixample, 08015 Barcelona

Hotel Vilamari ligger mindre end 10 minutters kørsel fra Sagrada Familia og La Rambla. Gæster kan få lidt motion i fitnesscenteret eller få noget at spise på L Actual, der serverer middelhavsretter. Dette hotel i luksusstil har også en bar/lounge, en snackbar/deli og en terrasse. Rejsende kan godt lide stedets hjælpsomme personale og beliggenhed. Offentlig transport ligger kun en kort gåtur væk: Rocafort Metrostation ligger 4 minutter væk og Espanya Metrostation ligger 5 minutter derfra.


Ikke fastlagt

FC Barcelona - Atletico Madrid

Fra 2.995,00 kr./person

Estadio Olímpico Lluís Companys, Barcelona

2 Nætter

| 21 Dec.

- 23 Dec. 2024

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Barcelona og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. FC Barcelona spiller som det ser ud nu halvdelen af sæsonen 2024/25 på Estadio Olímpico Lluís Companys i Barcelona, hvor der er plads til godt 55.000 tilskuere. Klubben håber de kan flytte tilbage på Camp Nou i januar 2025. 


Vær opmærksom på at FC Barcelona spiller som det ser ud nu på Estadio Olímpico Lluís Companys i halvdelen af sæsonen 2024/25, mens Camp Nou bliver renoveret !!

Pakken indeholder:

21. - 23. december

  • 2 overnatninger på 4* Hotel Vilamarí Barcelona eller lignende hotel i samme standard
  • Morgenmad på hotellet
  • 'Gol' fodboldbillet bag målet til kampen: FC Barcelona - Atletico Madrid
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Der er egen transport fra DK - Barcelona t/r. Hvis man ønsker et tilbud på fly, er ulige antal gæster eller ønsker et andet hotel, så skriv en mail til os på: jonathan@travelsense.dk


Mulighed for tilkøb af opgradering af fodboldbillet under bestillingsprocessen (se stadionoversigt ovenfor):

-Corner
-Lateral
-TribunaVigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36

611245-TSSP

Produktinformation

Lokation
Estadio Olímpico Lluís Companys, Barcelona

Specifikke referencer