Barcelona - Osasuna

Fodboldrejse til Barcelona på Camp Nou!
  • Fodboldrejse til Barcelona på Camp Nou!

Barcelona - Osasuna


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Barcelona og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. På Camp Nou sidder godt 99.000 hjemmefans klar, når Barcelona-stjernerne med Messi i front løber på banen mod Osasuna.

Fra 2495 kr. pr. person

Pakken indeholder:

16. - 18. maj

  • 2 overnatninger på 'valgte hotel' (se beskrivelse ovenfor)
  • Morgenmad på hotellet
  • Kategori 5 fodboldbillet til kampen: Barcelona - Osasuna
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb, og se stadionversigt ovenfor)

-Kat 4
-Kat 3
-Kat 2
-Kat 1 Premium


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet søndag den 17. maj. Barcelona spiller altid lørdag eller søndag i weekenden og tirsdag og onsdag i midtugen. Derfor råder vi jer til at tage afsted fredag og hjem mandag og dermed købe en ekstra overnatning nedenfor. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

Vigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.

Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36 

334907-TSSP

Produktinformation

Lokation
Camp Nou, Barcelona, Spanien

Specifikke referencer

Transport til Barcelona

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Barcelona

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Barcelona, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Barcelona under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Barcelona (El Prat Airport)

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Barcelona. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Barcelona med enten Norwegian eller Vuelling.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der en direkte afgang med Norwegian, så der skal man være hurtig ude for at få en god pris. Ellers flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding.   


Transport lufthavn til centrum

Fra lufthavnen er der flere transportmulighed til centrum, men vi anbefaler at man tager ’Aerobus’ (en bus) fra lufthavnen og kører ind til Placa Catalunya, herfra kan man enten gå eller tage metro videre til sit hotel. Aerobus kører lige foran både Terminal 1 og 2 i lufthavnen, der er afgang ca. hvert 10. minut og en billet koster ca. 6 euro hver vej.

Transport til Camp Nou

Der er flere forskellige måder at komme til stadion på, men metroen er klart at anbefale og langt det nemmeste, da både taxier og busser ofte holder i kø i trafikken op mod stadion. Nærmeste metrostation: Maria Cristina og Les Corts. (Grøn Linje, L3) Fra hver af disse er der ca. 10 minutters gang. En taxi fra hotellet til stadion koster ca. 15-20 € og tager ca. 30 minutter, men dette er meget afhængig af trafikken op mod stadion. Efter kampen kan trafikken lukke helt til og metrostationer bliver også meget fyldte, så man bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed og så skal man nok komme godt tilbage igen.

Hotel - Catalonia Park Putxet ★★★★

Hotel Catalonia Park Putxet - Fodboldrejser Barcelona

Travel Sense A/S - Hotel Stjer10nerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Catalonia Park Putxet 

  • Putget, 68, Sarrià-St. Gervasi, 08023 Barcelona, Spanien

Catalonia Park Putxet ligger 600 m fra metrostationen Lesseps og byder på udendørs swimmingpool og solterrasse.

Der er desuden et moderne fitnesscenter og gratis WiFi. Park Putxet er indrettet i en lys og enkel stil.

Samtlige værelser har aircondition, satellit-tv og eget, fuldt udstyret badeværelse med hårtørrer.

Gæsterne tilbydes varieret morgenbuffet i spisesalen på Putxet. Man kan desuden nyde lette anretninger i hotellets snackbar.

Der findes en bred vifte af caféer, barer og restauranter i den nærliggende bydel Gràcia, som ligger 15 minutters gang fra hotellet. Gaudis berømte Park Guell ligger blot 600 m derfra.

Der er 4,4 km fra hotellet til Camp Nou.

Hotel - Catalonia Eixample 1864 ★★★★

Hotel Catalonia Eixample 1864 - Fodboldrejser barcelona

Travel Sense A/S - Hotel Stjer10nerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Catalonia Eixample 1864 

  • Roger de Llúria, 60, Eixample, 08009 Barcelona, Spanien

Denne bygning fra 1800-tallet ligger i Barcelonas Eixample-kvarter og har stilfuld, moderne indretning samt gratis WiFi.

Der er blot 300 m til designerbutikkerne samt Gaudí-bygningerne på boulevarden Passeig de Gràcia. Catalonia Eixample 1864 ligger i en af Eixample-kvarterets ældste bygninger og har den eneste totalrenoverede malede facade i kvarteret.

Indenfor kan gæsterne slappe af i de behagelige værelser med eget badeværelse, elegante møbler, trægulv, aircondition og satellit-tv.

I hotellets restaurant Les Finestres de Llúria tilbydes traditionelle catalanske retter med et kreativt twist.

Der tilbydes desuden morgenbuffet med show-køkken i Sala Minerva. Catalonia Eixample 1864 har en helt ny swimmingpool samt motionscenter.

Catalonia Eixample 1864 har en ideel beliggenhed blot 5 minutters gang fra Passeig de Gracia Station.

Plaça Catalunya ligger 10 minutters gang derfra. Hotellet kan tilbyde privat parkering på stedet mod et tillægsgebyr, og der er også ladestation til elbiler.

Der er 5 km fra hotellet til Camp Nou.

Hotel - Catalonia Born ★★★★

Catalonia Born Hotel - Fodboldrejser Real Madrid

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Catalonia Born Hotel

  • Rec Comtal, 16-18, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Spanien

Catalonia Born ligger i Barcelonas El Born-distrikt i en bygning fra 1800-tallet.

Der tilbydes smuk, central gårdhave, swimmingpool på tagterrassen og gratis trådløs internetadgang.

Metrostationen Arc de Triomf ligger 250 m derfra. De klassiske værelser på Catalonia Born Hotel har elegante badeværelser udført i marmor. Der er også aircondition og satellit-tv.

Der serveres morgenbuffet, og snackbaren er åben til frokost og aftensmad. Der er ligeledes en bar i lobbyen.

Gæsterne har adgang til spaen på søsterhotellet Catalonia Ramblas, som ligger en kort gåtur derfra. Her tilbydes der tyrkisk bad, spabad og sauna. Der kan desuden bestilles massagebehandlinger.

Hotellet, som ligger få minutter fra togstationen França, er godt forbundet til resten af ​​byen og dens omgivelser.

Der er 6 km fra hotellet til Camp Nou.