Paris SG - Brest

PSG Fodboldrejse til det vidunderlige Paris og oplev verdens dyreste fodboldspiller Neymar og resten af Paris SG stjernerne
  • PSG Fodboldrejse til det vidunderlige Paris og oplev verdens dyreste fodboldspiller Neymar og resten af Paris SG stjernerne
  • Fodboldrejse PSG, Parc des Princes, Paris Saint-Germain, paris SG

Paris SG - Brest


Tag på fodboldrejse til det vidunderlige Paris og oplev alle Paris SG stjernerne, der er på jagt efter deres syvende ligatitel i træk. Denne gang er det Brest der kigger forbi det legendariske 'Parc des Princes'. 

Fra 2295 kr. pr. person

Pakken indeholder:

02. - 04. maj

  • 2 overnatninger på Hotel Floride Etoile*** eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på langsiden i blok 108 til kampen: Paris SG - Brest
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! 


Kampen er endnu 
ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet lørdag den 02. maj. Paris kan spille fredag, lørdag og søndag i weekenderne og tirsdag og onsdag i midtugen. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

330405-TSSP

Produktinformation

Lokation
Parc des Princes, Paris, Frankrig

Specifikke referencer

Hotel - Hotel Floride Etoile ★★★

Hotel Floride Etoile

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Hotel Floride Etoile

    • 14 Rue Saint-Didier, 75116 Paris, Frankrig

Floride-Etoile ligger 1,3 km fra Triumfbuen, 600 m fra Trocadero og kun 200 m fra metrostationen Boissière. Overnatningsstedet har døgnåben reception med mulighed for biludlejning og udflugtsinformation.

Værelserne har aircondition, gratis wi-fi, minibar og fladskærms-tv med satellitkanaler. De moderne badeværelser har hårtørrer og gratis toiletartikler.

Der serveres dagligt buffet eller kontinental morgenmad i morgenmadsstuen. Du kan nyde drikkevarer i baren og vælge roomservice fra menuen hele dagen.

Eiffeltårnet ligger kun 15 minutters gang fra hotel Floride-Etoile, og den berømte Champs-Elysées ligger blot 10 minutters gang derfra. Floden Seine ligger 700 m fra hotellet. 

Der er 4,6 km fra hotellet til Parc des Princes.