AC Milan - Atalanta

AC Milan

AC Milan

Fodboldrejse til AC Milan på San Siro
  • Fodboldrejse til AC Milan på San Siro

AC Milan - Atalanta


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Milano og oplev den sovende kæmpe AC Milan på fantastiske San Siro. Der vil sidde godt 80.000 hjemmefans klar, når Milan-stjernerne løber på banen mod Atalanta.

UDSOLGT

Pakken indeholder:

09. - 11. maj

  • 2 overnatninger på 4* Doria Grand Hotel eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet (kat 4) bag målet til kampen: AC Milan - Atalanta
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud.


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb og oversigt ovenfor)

-Øvre langside (kat 2)

-Nedre ydre langside (kat 1)

-Nedre central langside (kat 1 Premium)


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet søndag den 10. maj. Milan spiller som oftest lørdag eller søndag i weekenden og tirsdag og onsdag i midtugen. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644

336680-TSSP

Produktinformation

Lokation
San Siro, Milano, Italien

Specifikke referencer

Hotel - Doria Grand Hotel ★★★★

Doria Grand Hotel

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

 Doria Grand Hotel

  • Viale Andrea Doria 22, Milanos hovedbanegård, 20124 Milano, Italien

MADI Doria Grand Hotel ligger 5 minutters gang fra butiksgaden Corso Buenos Aires og Milanos hovedbanegård. Metrostationen Loreto ligger 450 m derfra.

Værelserne har klassisk indretning, gratis wi-fi; 26" lcd-tv med satellit- og Sky-kanaler, aircondition samt stort marmorbadeværelse med toiletartikler til fri afbenyttelse og hårtørrer. Der er også allergivenlige dyner og sengetøj i bomuld.

Restauranten har udsigt til et smukt springvand og serverer klassiske italienske retter. Baren afholder jazz-aftener hver uge. Den kontinentale morgenmad omfatter frisk frugt, bagværk, ost og skinke. Efter anmodning serveres en tidlig morgenmad før kl. 7.00.

Doria ligger på en stille, trafikbegrænset vej. Hotellet ligger ideelt ligger mellem metrostationerne Loreto, Caiazzo og Lima hvorfra der er gode forbindelser rundt i Milano.