Juventus - Inter

Juventus

Juventus

Fodboldrejse til Juventus på Allianz Stadium
  • Fodboldrejse til Juventus på Allianz Stadium

Juventus - Inter


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Torino og oplev de sidste otte års mestre Juventus, hjemme på flotte Allianz Stadium. Der vil sidde over 40.000 hjemmefans klar, når Juventus-stjernerne med Cristiano Ronaldo i front løber på banen mod Inter.

UDSOLGT

Pakken indeholder:

29. februar - 02. marts

  • 2 overnatninger på 3* Best Quality Hotel Politecnico eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet bag målet til kampen: Juventus - Inter
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud.


Nedenfor kan i opgradere fodboldbilletten, samt købe en ekstra nat:

-Ydre langside

-Central langside

Kampen er nu fastlagt. Den bliver spillet søndag d. 1. marts kl. 20.45. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

336526-TSSP

Produktinformation

Lokation
Allianz Stadium, Torino, Italien

Specifikke referencer

Transport til Torino

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Juventus

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Torino, medmindre andet er angivet. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Juventus under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Torino/Milano

Man kan desværre ikke flyve direkte til Torino fra Danmark. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Man kan ikke flyve direkte fra København til Torino. Derfor flyver man med KLM eller Lufthansa med mellemlanding. 

Billund/Aalborg: Man kan ikke flyve direkte fra Billund til Torino. Derfor flyver man med KLM eller Lufthansa med mellemlanding.  

Man kan evt. flyve direkte til Milano fra København. Derefter kan man tage toget fra Milano lufthavn til Milano Centrale Station. Det tager godt 45 min. Fra Milano Centrale Station kører der tog direkte til Torino. Det tager en lille time og samlet er det ofte billigere end at flyve med mellemlanding til Torino.  


Transport Torino lufthavn (Caselle) til centrum

Fra lufthavnen er der flere transportmulighed til centrum, men vi anbefaler man tager en taxa, som tager 30 min og koster €30 euro. 
Bussen er fin og meget billigere løsning. SADEM og Terravision busser forbinder lufthavnen med Torino centrum. Busserne afgår uden for ankomsthallen. Billetter kan købes hos billetkontoret i ankomsthallen.

Transport til Allianz Stadium

Allianz Stadium er beliggende i den nordlige del af Torino, ca. 7 km fra Torinos centrum og Porta Nuovo stationen.

På kampdage er der en særlig sporvognstjeneste (linje 9) der forbinder stadion med metro stoppet Bernini. Bernini kan nås med metrolinie 1 fra Torinos togstationer Porta Nuova og Porta Susa.

På dage hvor der ikke spilles kampe kan er det nemmest at komme til stadion med bus. Fra byens centrum (Via 20 Settembre - Via Bertola) kan man tage bus 72 eller 72b i retning af Viale Bruno Sper. eller Picco. Turen tager ca. 40 minutter, stå af ved stop Stadio Alpi. Både busser også forbi togstationen Porta Susa.