Fodboldrejse til Manchester United på Old Trafford
  • Fodboldrejse til Manchester United på Old Trafford

Manchester United - Tottenham

Fra 2950 kr. pr. person

Tag på fodboldrejse til Manchester og oplev et af verdens største, populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på Old Trafford. Her sidder godt 76.000 hjemmefans klar når United-spillerne løber på banen mod Tottenham i sæsonens første topkamp på hjemmebane!

Pakken indeholder:

26. - 28. august
 

  • 2 overnatninger på 'valgte hotel' (se beskrivelse ovenfor)
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på ’North East Quadrant’ til kampen: Manchester United – Tottenham
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifondenHusk pakken er uden transport! 
Ofte billigere at booke selv via www.momondo.dk 

Kampen er nu fastlagt. Den bliver spillet mandag den 27. august kl. 20.00 engelsk tid.  Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

327044-TSSP

Hotel - Premier Inn Manchester Portland Street ★★★

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Premier Inn City Manchester Portland Street

  • 112-114 Portland Street, Manchester M1 4WB, England

Dette hotel ligger I hjertet af Manchester! Der er under én kilometer til shopping centeret Manchester Arndale, togstationen Piccadilly Station og kvarteret ’Northern Quarter’, der er kendt for at have et godt natteliv. Med andre ord er alt i centrum mindre end 15 minutters gang fra hotellet. Der er små fem kilometer til Old Trafford, som kan klares på 20 minutter i offentlig transport eller et kvarters tid i en taxa.

Hotellet er 3-stjernet og har en god europæisk standard. Receptionen er døgnåben, og på hotellet er der en restaurant med klassiske engelske retter og morgenbuffet. Alle værelser har fladskærms-TV med satellitkanaler og eget bad.

Premier Inn Manchester Portland Street er det rigtige valg til dig, der gerne vil bo godt og billigt i hjertet af Manchester. Vores ’bedst til prisen’ hotel!

Hotel - Clayton Hotel Manchester Airport ★★★★

Clayton Hotel. Det ligger tæt ved lufthavn kun nogle få hundrede meter fra terminal 1 og 3. Fodboldrejser til england

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Clayton Hotel Manchester Airport

  • Outwood Lane, Manchester M90 4HL, Storbritannien

Dette 4-stjernede hotel skiftede i 2015 navn fra Bewleys Hotel til Clayton Hotel. Det ligger tæt ved lufthavn kun nogle få hundrede meter fra terminal 1 og 3. Hotellet tilbyder gratis shuttle service til lufthavnen 24 timer i døgnet. Til centrum er der mellem 20-30 minutter med enten offentlig transport eller taxa. Der er desuden åbnet en MetroLink, der kører direkte fra Manchester lufthavn til Old Trafford – stå på i lufthavnen og tag linje F mod ’Cornbrook’ og stå af på stationen ’Trafford Bar’. Herfra er der omkring 10 minutters gang til Old Trafford. Turen i MetroLink tager omkring 25 minutter, og det er ikke nødvendigt at skifte tog. Billetter kan købes på stationen i lufthavnen.

Hotellet har en god standard, og alle værelser er lydisolerede så eventuel støj fra lufthavnen holdes ude. Alle værelser har eget bad, TV og gratis Wifi. Der er morgenmad på hotellet, og hvis man skal nå et tidligt fly, kan man få morgenmaden ’to-go’. Der er desuden fitnesscenter på hotellet.

Clayton Hotel Manchester Airport er det rigtige valg til dig, der gerne vil bo godt og billigt og ikke behøver at bo i hjertet af Manchester. Hotellet er godt og praktisk til et kort ophold i Manchester.