Manchester United - Tottenham

Manchester United - Tottenham


Tag på fodboldrejse til Manchester og oplev et af verdens største, populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på Old Trafford. Her sidder godt 76.000 hjemmefans klar når United-spillerne løber på banen mod Tottenham og vores danske stjerne Christian Eriksen.

Fra 2495 kr. pr. person

Pakken indeholder:

03. - 05. december
 

  • 2 overnatninger på 'valgte hotel' (se beskrivelse ovenfor)
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på ’North East Quadrant’ til kampen: Manchester United – Tottenham
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifondenHusk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

Kampen er endnu ikke fastlagt, men den bliver 100% sikkert spillet d. 4. december. Det gør den grundet Manchester United spiller Europa League torsdag d. 28. november, hvilket gør at de i weekenden før spiller søndag d. 1. december. Det betyder denne kamp bliver onsdag da de ikke spiller hver anden dag. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

327044-TSSP

Produktinformation

Lokation
Old Trafford, Manchester, England

Specifikke referencer

Transport til Manchester

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Manchester United

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Manchester, medmindre andet er angivet. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på www.easyjet.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Manchester United under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Manchester med Easy Jet eller SAS. Easy Jet er som regel noget billigere end SAS.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der to daglige afgange direkte med British Airways. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til centrum

Fra Manchester lufthavn til centrum af Manchester kører der toge direkte til den store og centrale Manchester Piccadilly Station og turen tager godt 15-20 min.
Billetterne koster £3-5 pund. 

Man kan også tage en taxa, hvilket koster i omegnen af £15 pund. 


Transport til Old Trafford

Fra centrum af Manchester til Old Trafford kører der et Metrolink (sporvogn) mod Alticham, som stopper ved Old Trafford stationen. Derfra er 5-10 min gang op til stadion. 

Man kan selvfølgelig også tage en taxa, men på kampdag er der utrolig meget trafik og det kan hurtig tage en halv til en hel time at komme derud og derfra igen. 

Hotel - Clayton Hotel Manchester Airport ★★★★

Clayton Hotel. Det ligger tæt ved lufthavn kun nogle få hundrede meter fra terminal 1 og 3. Fodboldrejser til england

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Clayton Hotel Manchester Airport

  • Outwood Lane, Manchester M90 4HL, Storbritannien

Dette 4-stjernede hotel skiftede i 2015 navn fra Bewleys Hotel til Clayton Hotel. Det ligger tæt ved lufthavn kun nogle få hundrede meter fra terminal 1 og 3. Hotellet tilbyder gratis shuttle service til lufthavnen 24 timer i døgnet. Til centrum er der mellem 20-30 minutter med enten offentlig transport eller taxa. Der er desuden åbnet en MetroLink, der kører direkte fra Manchester lufthavn til Old Trafford – stå på i lufthavnen og tag linje F mod ’Cornbrook’ og stå af på stationen ’Trafford Bar’. Herfra er der omkring 10 minutters gang til Old Trafford. Turen i MetroLink tager omkring 25 minutter, og det er ikke nødvendigt at skifte tog. Billetter kan købes på stationen i lufthavnen.

Hotellet har en god standard, og alle værelser er lydisolerede så eventuel støj fra lufthavnen holdes ude. Alle værelser har eget bad, TV og gratis Wifi. Der er morgenmad på hotellet, og hvis man skal nå et tidligt fly, kan man få morgenmaden ’to-go’. Der er desuden fitnesscenter på hotellet.

Clayton Hotel Manchester Airport er det rigtige valg til dig, der gerne vil bo godt og billigt og ikke behøver at bo i hjertet af Manchester. Hotellet er godt og praktisk til et kort ophold i Manchester.

Der er 13,8 km fra hotellet til Old Trafford.

Hotel - Innside by Melia Manchester ★★★★

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Innside by Melia Manchester

  • 1 First Street, Manchester centrum, Manchester, M15 4RP, Storbritannien

Innside Manchester by Melia ligger i byens centrum, inden for 5 minutters gang fra togstationerne Deansgate og Oxford Road. Der bydes på fitnesscenter, sauna, restaurant og bar.

Hotellet er moderne indrettet i lyse farver. Samtlige værelser på Innside Manchester by Melia er smart indrettede og har værdiboks, fladskærms-tv, gratis WiFi samt faciliteter til at lave te og kaffe.

I restauranten bydes på et udvalg af retter, herunder traditionelle spanske retter og andre middelhavsspecialiteter.

Hotellet ligger inden for 800 m fra seværdigheder, såsom Science and Industry Museum, Manchester Opera House, Manchester Art Gallery og byens domkirke. Byens berømte butikker ligger i nærheden, og Arndale Centre ligger blot 20 minutters gang derfra.

Manchester centrum er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i natteliv, livemusik og barer.

Der er 2,8 km fra hotellet til Old Trafford.