Manchester United - West Ham

Fodboldrejse til Manchester United på Old Trafford
 • Fodboldrejse til Manchester United på Old Trafford

Manchester United - West Ham


Tag på fodboldrejse til Manchester og oplev et af verdens største, populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på Old Trafford. Her sidder godt 76.000 hjemmefans klar når United-stjernerne løber på banen mod West Ham til sæsonens sidste hjemmekamp!

Fra 2995 kr. pr. person

Pakken indeholder:

09. - 11. maj
 

 • 2 overnatninger på 3* Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena eller lignende hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • •Fodboldbillet på ’North West Executive Quadrant’ til kampen: Manchester United – West Ham
 • •– Premium sæder på tier 2
 • •– Adgang til KIT ROOM Lounge
 • •– Mulighed for at købe mad og drikke
 • •– Tæt på famøse Stretford End
 • •– Officielt kampprogram
 • •– Åbner 2,5 time før og lukker 1 time efter kampen
 • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifondenHusk pakken er uden transport! 
Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet lørdag den 09. maj kl. 15.00 engelsk tid. Manchester United spiller som oftest lørdag eller søndag, men i løbet af en Premier League runde kan der være kampe fredag, lørdag, søndag og mandag i weekenderne og tirsdag og onsdag i midtugen. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

326989-TSSP

Produktinformation

Lokation
Old Trafford, Manchester, England

Specifikke referencer

Transport til Manchester

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Manchester United

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Manchester, medmindre andet er angivet. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på www.easyjet.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Manchester United under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS.

Billund/Aalborg: Fra Billund kan du flyve direkte med British Airways eller Ryanair. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til centrum

Fra Manchester lufthavn til centrum af Manchester kører der toge direkte til den store og centrale Manchester Piccadilly Station og turen tager godt 15-20 min.
Billetterne koster £3-5 pund. 

Man kan også tage en taxa, hvilket koster i omegnen af £15 pund. 


Transport til Old Trafford

Fra centrum af Manchester til Old Trafford kører der et Metrolink (sporvogn) mod Alticham, som stopper ved Old Trafford stationen. Derfra er 5-10 min gang op til stadion. 

Man kan selvfølgelig også tage en taxa, men på kampdag er der utrolig meget trafik og det kan hurtig tage en halv til en hel time at komme derud og derfra igen. 

Hotel - Holiday Inn Express Man City Arena ★★★

Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena

 • Goadsby Road off Swan Street , Manchester centrum, Manchester, M4 5JY, Storbritannien

Dette hotel ligger i hjertet af Manchester, blot 600 m fra Manchester Arena. Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena har døgnåben reception og moderne værelser med WiFi.

Samtlige værelser er lyse og har aircondition samt eget, elegant badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er desuden skrivebord og fladskærms-tv, og mange af værelserne har en vidunderlig byudsigt.

Den moderne bar på Holiday Inn Express Manchester City Centre Arena byder på et udvalg af lettere anretninger og drinks.

Gæsterne tilbydes ubegrænset morgenbuffet hver morgen, med bl.a. friskbrygget kaffe og bagværk. Morgenbuffeten omfatter desuden 4 varme retter, herunder bacon, røræg, pølser og bagte bønner.

Hotellet ligger blot 500 m fra butikscentret Arndale og de vigtigste butiksområder. Holiday Inn Express ligger i det pulserende Northern Quarter, hvor gæsterne kan vælge mellem hundredevis af restauranter og barer.

Der er 4,5 km fra hotellet til Old Trafford.

Der er 2,7 km fra hotellet til Etihad Stadium.