• Ny
Fodboldrejser Manchester United - Wolverhampton
 • Fodboldrejser Manchester United - Wolverhampton

Transport til Manchester

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Manchester United

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Manchester, medmindre andet er angivet. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Manchester

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS.

Billund/Aalborg: Fra Billund kan du flyve direkte med British Airways eller Ryanair. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til centrum

Der er flere transportmuligheder fra Manchester lufthavn til centrum:

Tog: Der er en direkte togforbindelse fra lufthavnen til Manchester Piccadilly Station. Toget kører hver 10. minut i dagtimerne og tager ca. 20 minutter. Billetter kan købes online eller på stationen.

Bus: Der er en række busser, der kører fra lufthavnen til forskellige dele af Manchester. De fleste busser kører fra lufthavnsterminalen, og billetter kan købes på billetkontoret eller hos chaufføren.

Taxa: Der er taxaer til rådighed i lufthavnen, og priserne varierer afhængigt af afstanden til dit bestemmelsessted i centrum af Manchester. Der er taxaer uden for terminalbygningen, og du kan også bestille en taxa online.


Transport til Old Trafford

Den mest populære transportmetode fra Manchester centrum til Old Trafford er ved brug af sporvogn eller bus.

Sporvogn: Der er en sporvognsholdeplads tæt på Old Trafford stadion. Du kan tage sporvognslinjerne Eccles eller MediaCityUK og stå af på holdepladsen "Old Trafford". En enkeltbillet koster £2.40 for voksne og £1.20 for børn.

Bus: Der er også mange busser, der går fra Manchester centrum til Old Trafford stadion. Du kan tage buslinjerne 255, 256 eller X50 og stå af på holdepladsen "Old Trafford". En enkeltbillet koster cirka £2.50 for voksne og £1.25 for børn.

UBER/TAXA: En taxa eller Uber fra Manchester centrum til Old Trafford vil normalt tage omkring 15-20 minutter afhængigt af trafikken. Priserne kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen og efterspørgslen.

Normalt vil prisen for en enkelt tur med taxa være mellem £15-£20. Hvis du bruger Uber, vil prisen normalt være lidt billigere, cirka £10-£15 for en enkelt tur.

Husk, at priserne kan variere afhængigt af trafikken og efterspørgslen, så det er altid en god idé at dobbelttjekke priserne på forhånd og sørge for at vælge en pålidelig og sikker transportudbyder.

Hotel - Holiday Inn Manchester - City Centre ★★★★

Holiday Inn Manchester - City Centre

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Holiday Inn Manchester - City Centre

 • 25 Aytoun Street, Manchester centrum, Manchester, M1 3DT, Storbritannien

Holiday Inn Manchester - City Centre, som ligger i hjertet af Manchester, overfor Piccadilly Station, byder på terrasse, fitnesscenter og 12 mødelokaler. Der er gratis wi-fi overalt på overnatningsstedet, herunder i restauranten.

Samtlige værelser er udstyret med aircondition, gratis højhastigheds-internet samt 40" fladskærms-tv med satellitkanaler. Samtlige værelser omfatter eget badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer.

Den familievenlige restaurant serverer moderne internationale retter. På Canal Terrace kan gæsterne slappe af med en drink, mens de nyder udsigt til kanalen. Motionsrummet er udstyret med en bred vifte af maskiner og vægte som kan benyttes gratis.

King Street ligger ca. 8 minutter fra Holiday Inn Manchester - City, og St. Ann's Plads ligger 13 minutters gang fra overnatningsstedet. Den nærmeste lufthavn er Manchester Lufthavn som ligger 15 km fra Holiday Inn Manchester - City Centre. 

Der er 3,7 km fra hotellet til Old Trafford. 


Ikke fastlagt

Manchester United - Chelsea

Fra 3.995,00 kr./person

Old Trafford, Manchester, England

3 Nætter

| 05 Dec.

- 08 Dec. 2023

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til Manchester og oplev et af verdens største, populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på Old Trafford. Her sidder godt 76.000 hjemmefans klar når United-stjernerne løber på banen mod Chelsea.

Pakken indeholder:

05. - 08. december

 • 3 overnatninger på 4* Leonardo Hotel Manchester Central eller lignende hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • Fodboldbilletter på ’North West Executive Quadrant’ til kampen: Manchester United – Chelsea
  • Adgang til KIT ROOM Lounge eller North West Executive Quadrant 100 Club
  • -Burger og fritter eller lignende bliver serveret inden kampen
  • -Mulighed for at købe drikkevarer
  • -Udsigt over den famøse Stretford End
  • -Officielt kampprogram
  • -Åbner 3 timer før og lukker 1 time efter kampen
 • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Tilkøb af opgradering af fodboldbillet (book under bestillingsprocessen):

 • Fodboldbillet på ’Stretford End Tier 1’ (se billeder ovenfor) til kampen: Manchester United – Chelsea
  • Adgang til 'International Suite' på selve Old Trafford - dette inkluderer
  • -Åbner 3 timer inden kampstart og lukker 2 timer efter
  • -Beliggende på den berømte 'Stretford End'
  • -Bløde polstret sæder centralt bag mål på nedre niveau (blok 205 eller lignende)
  • -Mulighed for at købe mad og drikke i loungen
  • -Ingen adgang for udefans eller farver fra udeholdet


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her:
https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1 

550663-TSSP

Produktinformation

Lokation
Old Trafford, Manchester, England

Specifikke referencer