• Ny
Fodboldrejser Manchester United - Wolverhampton
 • Fodboldrejser Manchester United - Wolverhampton

Transport til Manchester

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Manchester United

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Manchester, medmindre andet er angivet. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Manchester

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet, SAS, Norwegian eller Ryanair. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til centrum

Der er flere transportmuligheder fra Manchester lufthavn til centrum:

Tog: Der er en direkte togforbindelse fra lufthavnen til Manchester Piccadilly Station. Toget kører hver 10. minut i dagtimerne og tager ca. 20 minutter. Billetter kan købes online eller på stationen.

Bus: Der er en række busser, der kører fra lufthavnen til forskellige dele af Manchester. De fleste busser kører fra lufthavnsterminalen, og billetter kan købes på billetkontoret eller hos chaufføren.

Taxa: Der er taxaer til rådighed i lufthavnen, og priserne varierer afhængigt af afstanden til dit bestemmelsessted i centrum af Manchester. Der er taxaer uden for terminalbygningen, og du kan også bestille en taxa online.


Transport til Old Trafford

Den mest populære transportmetode fra Manchester centrum til Old Trafford er ved brug af sporvogn eller bus.

Sporvogn: Der er en sporvognsholdeplads tæt på Old Trafford stadion. Du kan tage sporvognslinjerne Eccles eller MediaCityUK og stå af på holdepladsen "Old Trafford". En enkeltbillet koster £2.40 for voksne og £1.20 for børn.

Bus: Der er også mange busser, der går fra Manchester centrum til Old Trafford stadion. Du kan tage buslinjerne 255, 256 eller X50 og stå af på holdepladsen "Old Trafford". En enkeltbillet koster cirka £2.50 for voksne og £1.25 for børn.

UBER/TAXA: En taxa eller Uber fra Manchester centrum til Old Trafford vil normalt tage omkring 15-20 minutter afhængigt af trafikken. Priserne kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen og efterspørgslen.

Normalt vil prisen for en enkelt tur med taxa være mellem £15-£20. Hvis du bruger Uber, vil prisen normalt være lidt billigere, cirka £10-£15 for en enkelt tur.

Husk, at priserne kan variere afhængigt af trafikken og efterspørgslen, så det er altid en god idé at dobbelttjekke priserne på forhånd og sørge for at vælge en pålidelig og sikker transportudbyder.

Hotel - ibis Styles Manchester Portland Hotel ★★★

Ibis Styles Manchester Portland Hotel

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Ibis Styles Manchester Portland Hotel

 • 3-5 Portland Street, Piccadilly Gardens, Manchester centrum, Manchester, M1 6DP, Storbritannien

Ibis Styles Manchester Portland ligger overfor Piccadilly Gardens, tæt på Northern Quarter. Hotellet ligger blot 5 minutters gang fra togstationen Piccadilly og har en livlig bar og restaurant samt højhastigheds-wi-fi overalt.

Værelserne på Ibis Styles Manchester Portland er indrettet med vejr-tema og har eget badeværelse med gratis toiletartikler. Der er også te- og kaffefaciliteter, skrivebord, aircondition og hårtørrer. Alle værelserne har faldskærms-tv.

Jamboree har en moderne brasserie-menu og et varieret vinkort. Der tilbydes en række drikkevarer og snacks i baren. Der er også tv i baren.

Ibis Styles Manchester Portland ligger i Manchesters centrum, kun 300 m fra togstationen Manchester Piccadilly. Den livlige Canal Street ligger 5 minutters gang fra hotellet, og Old Trafford ligger 10 minutters kørsel derfra. Manchester Arena og byens teatre ligger også i nærheden.

Der er 3 km fra hotellet til Etihad Stadium.

 

Hotel - The Alan Manchester ★★★★

The Alan Manchester - Fodboldrejser Hotel

 Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

The Alan Manchester

 • 18 Princess St, Manchester M1 4LG, Storbritannien

"The Alan Manchester" er det ideelle valg for fodboldentusiaster, der søger komfort tæt på Old Trafford. Dette elegante hotel ligger blot 5 km fra Manchester Uniteds hjemmebane, en nem rejse med offentlig transport på omkring 20 minutter. Her kombineres luksuriøs indkvartering med bekvem adgang til kampdage, hvilket gør det til det perfekte hjem væk fra hjemmet for fans. Uanset om du er her for spillet eller byens fodboldkultur, sikrer "The Alan Manchester" en mindeværdig oplevelse med sin førsteklasses gæstfrihed og strategiske placering.


Ikke fastlagt

Manchester United - Arsenal

Fra 4.495,00 kr./person

Old Trafford, Manchester, England

2 Nætter

| 08 Mar.

- 10 Mar. 2025

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til Manchester og oplev et af verdens største, populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på Old Trafford. Her sidder godt 76.000 hjemmefans klar når United-stjernerne løber på banen mod Arsenal.

Pakken indeholder:

08. - 10. marts

 • 2 overnatninger på enten 3* ibis Styles Manchester Portland Hotel eller 4* The Alan Manchester
 • Morgenmad på hotellet
 • Fodboldbilletter på 'North West Quadrant Tier 2' blok: NW3429, NW3431, NW3434 til kampen: Manchester United - Arsenal
 • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på jonathan@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Tilkøb af opgradering af fodboldbillet til Pre Match Museum Package Block N3407/N3406 (book under bestillingsprocessen):

 • Fodboldbillet på ’Sir Alex Ferguson Stand (Tier 2)' i blok N3407/N3406 til kampen
  • Adgang til 'Manchester United museum' på selve Old Trafford - dette inkluderer
  • -Åbner 3 timer inden kampstart (ingen adgang efter kampen)
  • -'Grab and Go' mad inkluderet i loungen
  • -Drikkevare inkluderet (øl, vin & vand)
  • -Ingen adgang for udefans eller farver fra udeholdet. 
  • -Smart Casual Dress Code (ingen adgang i shorts for folk over 12 år)


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her:
https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1 

610467-TSSP

Produktinformation

Lokation
Old Trafford, Manchester, England

Specifikke referencer