Valencia - Espanyol

Valencia

Valencia

Fodboldrejse til Valencia på Mestalla
  • Fodboldrejse til Valencia på Mestalla

Valencia - Espanyol


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Valencia og oplev en af de sovende spanske kæmper, der er på vej frem igen. På Mestalla sidder 55.000 hjemmefans klar, når Valencia-stjernerne løber på banen mod Espanyol.

Fra 1795 kr. pr. person

Pakken indeholder:

16. - 18. maj

  • 2 overnatninger på Silken Puerta Valencia**** eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet øvre bag mål til kampen: Valencia - Espanyol
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb)

-Nedre bag mål
-Øvre langside
-Nedre langside


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet søndag den 17. maj. I weekendrunderne spiller Valencia oftest lørdag eller søndag, men i hver runde er der både en fredags- samt mandagskamp. I midtuge runder spiller de enten tirsdag eller onsdag. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.


336325-TSSP

Produktinformation

Lokation
Mestalla, Valencia, Spanien

Specifikke referencer

Hotel - Silken Puerta Valencia ★★★★

Silken Puerta Valencia

Travel Sense A/S - Hotel Stjer10nerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Silken Puerta Valencia 

  • Cardenal Benlloch, 28, 46021 Valencia, Spanien

Silken Puerta Valencia ligger 5 minutters gang fra Valencias Mestalla Stadion og 15 minutters gang fra kunst- og videnskabcentret. Hotellet tilbyder gratis WiFi og à la carte-restaurant.

Puerta Valencia er fashionabelt og moderne indrettet med design af Javier Mariscal. Værelserne er rummelige og omfatter aircondition, parketgulv, satellit-tv samt skrivebord.

Restauranten på Puerta Valencia serverer et udvalg af middelhavsretter og har specialiseret sig i risretter. Hotellet omfatter desuden en café og bar, hvor der serverer tapas og cocktails om aftenen.

Der ligger en stor parkeringsplads på selve ejendommen, som kan benyttes mod et tillægsgebyr. Den nærmeste metrostation, Aragón, ligger ca. 400 m fra ejendommen, hvorfra det tager 10 minutter med metroen at nå ind til den gamle bydel og domkirken. Stranden ligger lidt over 2 km fra Silken.

Der er 650 meter fra hotellet til Campo de Mestalla.