A-VM i ishockey

Filtrer efter

ISHOCKEY REJSER TIL A-VM

A-VM ISHOCKEY REJSER

Det danske ishockeylandshold har siden 2003 været en del af det fine selskab, A-VM, blandt verdens bedste ishockey-nationer. Danmark har gennem tiden drillet en lang række af de store nationer, men det er aldrig blevet til mere end en 8. plads i 2010 og 2016. Med profiler som Nikolaj Ehlers, Lars Eller, Frans Nielsen og mange flere, der alle spillere i verdens bedste ishockeyliga NHL, er der ingen tvivl om, at Danmark fortsat vil blande sig i toppen af international ishockey. Hos Travel Sense er vi eksperter i at arrangere ishockey rejser til A-VM, så du kan opleve og støtte det danske landshold fra tilskuerpladserne til de store turneringer.
 
VM i ishockey 2018 i Danmark var det 83. verdensmesterskab arrangeret af IIHF. Danmark kom desværre ikke videre fra gruppespillet, mens vores svenske naboer vandt guld efter en sejr på 3-2 over Schweiz i finalen. I 2019 bliver A-VM spillet i Slovakiet og kampene kommer til at blive spillet i Ondrej Nepela i Bratislava og i Steel Arena i Kosice, hvor Danmark skal spille alle sine gruppekampe.
 
Du kan se vores pakker nedenfor: 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os