A-VM Lausanne 2020 - tur 2

A-VM Lausanne 2020 - tur 2


VM i ishockey 2020 bliver spillet i Schweiz, hvor Danmark skal spille i byen Lausanne. Tag ned og oplev de danske hockey stjerner, når de skal prøve at spille sig videre fra gruppen, hvilket desværre ikke lykkedes sidste år i Slovakiet. På tur 2 kan du opleve 3 af Danmarks 7 gruppekampe, når de møder henholdsvis Hviderusland, Tjekkiet og Sverige. 

UDSOLGT

Pakken indeholder:

15. - 20. maj

  • 5 overnatninger på 4* Hôtel Continental Lausanne (se beskrivelse ovenfor)
  • Morgenmad på hotellet
  • Billet til Danmark - Hviderusland (kategori 1)
  • Billet til Danmark - Tjekkiet (kategori 1)
  • Billet til Danmark - Sverige (kategori 1)
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Man flyver til Geneve og tager toget derfra til Lausanne. Det tager godt 35 minutter. Hvis i skal have hjælpe med at booke fly, så skriv en mail til os på info@travelsense.dk.


Danmark - Hviderusland spilles 16. maj kl. 12.20

Danmark - Tjekkiet spilles 18. maj kl. 20.20

Danmark - Sverige spilles 19. maj kl. 20.20

399040-TSSP

Specifikke referencer

Hotel - Hotel Continental Lausanne ★★★★

Continental Hotel Lausanne

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Continental Hotel Lausanne

  •  Place de la Gare 2, Lausanne Centre, 1001 Lausanne, Schweiz

Hotel Continental blev oprindeligt bygget til den schweiziske nationale udstilling i Lausanne fra 1964 og blev for nylig renoveret, moderniseret og udvidet. Det ligger overfor Lausannes hovedbanegård, 10 minutters gang fra den gamle bydel og shoppingområdet. Det tilbyder værelser med aircondition og gratis WiFi.

De ikke-ryger værelser har fladskærms-tv med satellitkanaler, en minibar og et badeværelse. En rig morgenbuffet serveres hver dag.

Gæsterne har fri adgang til det nyåbnede 1200 m2 fitnesscenter, der ligger i bygningen. Le Pain Quotidien-bageri og restaurant i bygningen serverer frisk brød og økologiske retter.

M2-metrolinjen er tilgængelig lige ved siden af ​​hotellet. Evian kan nås på 30 minutter med båd. Vevey og Montreux ligger kun en halv times kørsel væk med tog. Skisportsstederne som Les Diablerets og Verbier kan nås inden for 60 minutter i bil.