NBA tur med TV 2 Sport & Travel Sense til Los Angeles

 • Kun online
Få den ultimative NBA-oplevelse sammen med TV 2 Sport og Travel Sense.
 • Få den ultimative NBA-oplevelse sammen med TV 2 Sport og Travel Sense.

NBA tur med TV 2 Sport & Travel Sense til Los Angeles


Få den ultimative NBA-oplevelse sammen med TV 2 Sport og Travel Sense. Du kan nu tage med til USA og opleve det bedste basket der kan tilbydes i øjeblikket.

I samarbejde med TV 2 Sport, deres eksperter Thomas Bilde og Peter Wang arrangerer Travel Sense en gruppetur til Los Angeles og det legendariske Staples Centre. At opleve NBA live i USA må og burde være på alles 'bucket-liste'. Det er en kæmpe oplevelse og et stort show og hvilket sted i verden kan give dig et større show end Los Angeles. Kampene er naturligvis højdepunkterne, men der er masser af underholdning med musik, konkurrencer, cheerleaders og meget mere. Oplevelsen er unik, og vi glæder os til at give jer denne mulighed og oplevelse!

UDSOLGT

Pakken indeholder:

11. - 17. marts

  • -Flyrejse København – Los Angeles t/r med British Airways via London på økonomiklasse (inkl. bagage)
  • -Lufthavnstransport Los Angeles lufthavn - hotel t/r
  • -5 overnatninger (11. - 16. marts) i valgte værelsestype på 4* The Westin Bonaventure Hotel Los Angeles 
  • -Ingen forplejning på hotellet (kan tilkøbes ved ankomst) 
  • -NBA-billet til Los Angeles Lakers vs Houston Rockets i Staples Center (billetter i Level 300)
  • -NBA-billet til Los Angeles Clippers vs Brooklyn Nets i Staples Center (billetter i Level 100)
  • -NBA-billet til Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans i Staples Center (billetter i Level 100)
  • -Optaktsarrangement med Bilde & Wang samt øl og snacks inden hver NBA kamp
  • -Streetbasketball på legendariske Venice Beach
  • -Guide fra Travel Sense samt eksperter fra TV 2 Sport med på hele turen


*Nedenfor i bestillings processen kan i vælge mellem 4 slags værelser.
Et 4-personersværelse, som er til 4 gæster. Det kan være 2 voksne og 2 børn eller 4 voksne i et værelse. - UDSOLGT!
Et 3-personersværelse, som er til 3 gæster. Det kan være 2 voksne og 1 barn, 1 voksen og 2 børn eller 3 voksne. - UDSOLGT!
Et dobbeltværelse er til 2 gæster. Det kan være 1 voksen og 1 barn eller 2 voksne. - UDSOLGT!
Et enkeltværelse er til 1 gæst. Det kan kun være 1 voksen - UDSOLGT!

*Der skal være en gæst på 18 år eller ældre med på turen. 

*Det er muligt at tilkøbe billet til Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets d. 15. marts kl. 18.00 lokal tid nedenfor under bestillingsprocessen. Vil man opgradere billetten til den kamp, skal man skrive til: jonathan@travelsense.dk 

Følgende kampe kan opleves på turen: 

Los Angeles Lakers vs Houston Rockets:
Første kamp I kommer til at opleve er Los Angeles Lakers med to af ligaens største stjerner i form af Anthony Davis og LeBron James. De tager mod Houston Rockets, som kommer med to kæmpestjerner i form af tidligere MVP Russell Westbrook og scoringsmaskinen James Harden. Denne kamp må betragtes som en topkamp i Western Conference, der kan blive afgørende for de vigtige slutspilpladser. 


Los Angeles Clippers vs Brooklyn Nets:
NBA kamp nr. 2, er allerede næste dag, når Clippers, med sidste års 'NBA Finals MVP' Kawhi Leonard i spidsen, tager imod Brooklyn Nets. Ikke nok med at Clippers har ligaens måske bedste spiller, så har de forhåbentlig også en frisk Paul George med på holdkortet. De får besøg af en af de mest underholdende spillere i NBA, nemlig 'Uncle Drew', bedre kendt som Kyrie Irving.


Los Angeles Clippers vs New Orleans Pelicans
Findes der noget bedre end tre dage i træk med NBA? Nej vel! Denne gang tager Leonard og George, samt resten af Clippers stjernerne imod en stærk Western Conference rival. Det er naturligvis New Orleans Pelicans, som forhåbentlig har en frisk ung stjerne med i form af bæstet Zion Williamson. Oplev en ung mand på over 2 meter og 130 kg, som kan hoppe ud af Staples Centre. Det er sjældent set og bliver med sikkerhed en unik oplevelse som vi håber at kunne give jer! Dette er ndnu en vigtig kamp, der kan blive afgørende i jagten på de vigtige slutspilpladser. 

Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644 eller skriv til jonathan@travelsense.dk.

407090-TSSP

Produktinformation

Lokation
Los Angeles

Specifikke referencer

Hotel - The Westin Bonaventure Hotel & Suites ★★★★

The Westin Bonaventure Hotel & Suites

Travel Sense A/S - Hotel Stjer10nerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

The Westin Bonaventure Hotel & Suites

 •  404 South Figueroa Street, Los Angeles centrum - Downtown, Los Angeles, CA 90071, USA

Dette hotel har restaurant på 35. etage med panoramaudsigt og udendørs pool. Hotellet ligger blot 1,6 km fra Grammy Museum, Los Angeles Convention Center, Nokia Theatre L.A. LIVE og Staples Center.

Alle de moderne værelser på The Westin Bonaventure Hotel & Suites har gulv til loft-vinduer, aircondition, værdiboks til bærbar computer, vækning, stort skrivebord samt eget badeværelse med gratis spa-toiletartikler. Værelserne er indrettede i jordfarver og har luksussengetøj. Der er desuden på faciliteter til at lave Starbucks-kaffe og Tazo-te. Nogle af suiterne har også rummeligt opholdsområde.

LA Prime på The Westin Bonaventure har udsigt over centrum af Los Angeles, og der serveres gourmet-bøffer samt fiske- og skaldyrsretter. I Lakeview Bistro og i loungen BonVista tilbydes der klassiske amerikanske retter, og der serveres friske snacks i Lobby Court.

Los Angeles The Westin Bonaventure Hotel & Suites tilbyder tøjrens, parkeringsservice, interaktive madlavningskurser samt fitnesscenter. Der er desuden døgnåben reception.