Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers (Tottenham Hotspur Stadium)

NFL rejse til London hvor Cincinnati Bengals - Los Angeles Rams spiller på Wembley
 • NFL rejse til London hvor Cincinnati Bengals - Los Angeles Rams spiller på Wembley

Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers (Tottenham Hotspur Stadium)


Tag på en fantastisk NFL-rejse til London og oplev den første NFL-kamp nogensinde på det nye fantastisk 'Tottenham Hotspur Stadium', Kampen er mellem Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers den 13/10/2019.

Opgøret bliver uden tvivl et brag af en kamp mellem to divisionsrivaler! Carolina Panthers havde en noget blandet 2018/19-sæson, hvor de endte med en record på 7-9. Noget værre kunne de konstatere at den helt store stjerne Cam Newton blev skadet sidst på sæsonen. Forhåbentlig er han blevet klar og er med til at hjælpe dem i London. De gæster nu London for første gang nogensinde. Overfor dem står Tampa Bay Buccaneers, der havde en meget skuffende sæson, hvor de sluttede med en record på 5-11. De håber helt sikkert på en forbedret sæson og med en af ligaens bedste receivere i Mike Evans på holdkortet er det en god start - glæd jer til at se ham!

Fra 5795 kr. pr. person

Pakken indeholder:

12. - 14. oktober

 • 2 overnatninger på valgte hotel (se beskrivelser ovenfor) eller lignende hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • 'Travel Club Lounge' billet til NFL-kampen: Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers på Tottenham Hotspur Stadium
 • – Premium billetter i 'North East Corner' (blok 312/313/314/315)
 • – Bløde sædder
 • – Mad i loungen inden kampen
 • – Gratis drikkevarer i pausen
 • – Mulighed for at købe drikkevarer inden og efter kampen – Ingen striks dress code
 • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Der er mulighed for køb af ekstra nætter nedenfor under 'Tilkøb'. 

Bemærk: Pakken inkluderer ikke transport. Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud.

Kampen bliver spillet søndag den 13. oktober kl. 14.30 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

389012-TSSP

Produktinformation

Lokation
Tottenham Hotspur Stadium

Specifikke referencer

Transport til Tottenham

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Tottenham

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Tottenham, medmindre andet er angivet.

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på www.easyjet.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Tottenham under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Transport til London centrum & Tottenham

Heathrow Airport:

Den hurtigste vej fra Heathrow til central London er med Heathrow Express til Paddington Station. Det tager godt 15 min og koster lidt over £20 pund.

En anden vej, som er noget billigere er at købe et Oyster Card, som fungere på samme måde som et rejsekort herhjemme.

Så kan man tage den almindelig metro og tage direkte med Piccadilly Line (mørkeblå linje) ind til centrum. Tager en lille times tid og koster omkring £5 pund.


Gatwick Airport:

Den hurtigste vej fra Gatwick til London er med den hurtige Gatwick Express. Det tager godt 30 min og koster omkring £20 pund. 

Toget kører direkte ind til den store Victoria Station, hvor man kan skifte til metroen og tage hen til hvor man skal bo. 


Transport til Tottenham Hotspur Stadium

Tottenham Hotspur Stadium er en rigtig nem hjemmebane at komme til i London. 

Stadionet ligger omkring 30 min gang fra Seven Sisters metrostation. Man går bare direkte op ad High Road indtil du rammer stadionet.
Det tager 15-20 min fra centrum af London med metro, at komme derop med Victoria Line (lyseblå linje). Hvis man ikke har lyst til at gå, så kan man tager overground fra Seven Sisters op til White Hart Lane station og derfra er der omkring 5 min gang til stadion. 

Hotel - The Royal National Hotel ★★★

ROYAL NATIONAL HOTEL*** - Dette 3-stjernede hotel ligger I den østlige del af Londons centrum. Fodboldrejser

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Royal National Hotel

 • 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG, England

Dette 3-stjernede hotel ligger I den østlige del af Londons centrum. Det er i gåafstand til de populære områder Oxford Street, Soho, Covent Garden og Kings Cross Station. Nærmeste undergrundsstation er Russel Square, som kun ligger et stenkast fra hotellet.

Hotellet er 3-stjernet, og standarden er som man kan forvente af et engelsk middelklasse hotel. Der serveres en simpel ’Continental’ morgenmad bestående af brød, pålæg, kaffe og juice. English breakfast kan tilkøbes på hotellet. Værelserne er rene og simpelt indrettet.

Royal National Hotel er det rigtige valg til dig, der gerne vil bo billigt og centralt i London. Har man højere krav til hotelstandarden end 3-stjernet, vil vi anbefale Holiday inn London kensington eller The Cumberland Hotel.

Der er 9 km fra hotellet til Olympisk stadion

Der er 13,6 km fra hotellet til Wembley stadion

Der er ca. 16 km fra hotellet til Selhurst Park

Der er 7,7 km fra hotellet til Stamford Bridge

Der er 4,3 km fra hotellet til Emirates Stadium

Der er 11 km fra hotellet til White Hart Lane

Hotel - Holiday Inn London Kensington ★★★★

Holiday Inn London Kensington (tidligere Kensington Close Hotel) ligger i et stille område tæt på det prestigefyldte shoppingområde. Fodboldrejser til London

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Holiday Inn London Kensington High St.

  • Wrights Lane, Kensington and Chelsea, London, W8 5SP, Storbritannien

Holiday Inn London Kensington High St. ligger blot 2 minutters gang fra Kensington High Street og 10 minutters gang fra Hyde Park. Hotellet byder på gratis fitnesscenter, spaområde, døgnåben reception samt værelser med aircondition og eget badeværelse.

De rummelige værelser på Holiday Inn London Kensington High St. er udstyret med satellit-tv, gulvtæppe, træmøbler, værdiboks samt te- og kaffefaciliteter.

Holiday Inn London Kensington High St. er beliggende blot 150 m fra undergrundsstationen High Street Kensington med forbindelse til Wimbledon og Hammersmith samt inden for 15 minutters gang fra det berømte Museum Mile og Earl's Court.

Gæsterne kan nyde daglig varm morgenbuffet og moderne europæiske retter til middag i restauranten Boulevard samt drinks, lette frokoster og eftermiddagste i den hyggelige loungebar.

Der er desuden mulighed for at koble af i swimmingpoolen og det moderne spacenter mod tillægsgebyr efter en dejlig dag med sightseeing. 

Der er 2,7 km til Stamford Bridge. 

Der er 10,7 km til Wembley.

Der er 10 km til Emirates Stadium.