Rejser til NFL i USA

NFL rejser til USA

Amerikansk fodbold skal opleves i USA. Med optakt og tailgating party på parkeringspladsen før kampen, opvarmningen, nationalsang og fire gange 15 minuttes effektiv intens gladiatorkamp afbrudt af reklameindslag på storskærme, så selv de højt betalte fodboldspillere må vente – that’s NFL. Du har ikke oplevet USA, før du har oplevet en NFL-kamp. National Football League er det højeste niveau af professionel amerikansk fodbold. Det begyndte med 11 hold i 1920, og i dag er der 32 hold fordelt på fire divisoner i American Football Conference (AFC) og fire divisioner i National Football Conference (NFC). Amerikansk fodbold er den mest populære sport i USA, og kampene har i gennemsnit mere end 67.000 tilskuere. NFL-sæsonen løber fra september og afsluttes i med Super Bowl i starten af februar. Holdene er fordelt udover USA med en overvægt i det østlige.

 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Kunne du tænke dig at tage på NFL rejse for at opleve en eller flere NFL-kampe i USA, så kontakt os allerede i dag. Så sørger vi for at skræddersy en fantastisk NFL rejse til dig, hvor du får mulighed for at opleve underholdning i verdensklasse nede på grønsværen. Vores mange års erfaring og store sportsnetværk i USA gør, at vi er i stand til at lave den helt rigtige tur til dig. Husk at du også kan kombinere din NFL rejse med NBA-kampe eller NHL-kampe.

 

Inden du kontakter os, så gør dig gerne nogle tanker om følgende:

• Hvilket NFL hold vil du gerne se?

• Hvor mange personer skal med på NFL rejsen?

• Hvornår på året vil du gerne rejse? (husk at regular season løber fra start-september 2018 til slut-december 2018 og en vinder findes i start-februar 2019 ved Super Bowl LIII i Atlanta)

• Hvor længe vil du gerne være væk?

• Vil du gerne kombinere en NFL kamp med dit ønskede hold med andre kampe? (fx Giants/Jets i New York eller Chargers/Rams i Los Angeles)

• Vil du gerne kombinere din rejse med kampe fra en anden sportsgren? Herunder basketball (NBA), ishockey (NHL) eller baseball (MLB) (huske at nogle af de andre sportsgrenes sæsoner løber på lidt andre tidspunkter af året)

 

Er du i tvivl om noget af det ovenstående, hjælper vi selvfølgelig uden problemer. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os