Australian Open


Vælg kamp

Filtrer efter

Tennisrejser til Australian Open

Oplev Australian Open live i Melbourne

Tag på tennisrejse og oplev årets første Grand Slam-turnering, Australian Open, på helt tæt hånd, når der i de to sidste uger af januar spilles tennis i verdensklasse på blandt andet Rod Laver Arena og Hisense Arena. Den prestigefyldte turnering blev afholdt for første gang i 1905 og blev dengang vundet af en australier ved navn Rodney Heath. Siden er Australian Open blevet vundet af spillere som 2021 udgavens vinder, Novak Djokovic, Rafael Nadal, Stanislas Wawrinka og ikke mindst, Roger Federer. På kvindesiden løb danske Caroline Wozniacki med titlen og fik dermed sin først Grand Slam nogensinde tilbage i 2018.
 
Australian Open bliver spillet midt i den australske sommer, så udover at nyde det suveræne tennisspil, får du også mulighed for at nyde det fremragende vejr, som Australien kan garantere dig i denne periode. Så tag af sted og oplev en tennisturnering i særklasse og bliv en af de over 650.000 mennesker, der de to sidste år har strømmet til den australske storby Melbourne, for at se den absolutte tenniselite folde sig ud i den bagende sol.
 
Grib chancen og tag til Australian Open for at opleve toptennis, storby og masser af solskin i januar måned! 


Nedenfor kan du sende en forespørgsel på hvad i præcis ønsker af pakke til Australien Open 2022.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os