• Dato

  10/11 - 12/11

 • Pris

  Kr. 7.450

 • Finansiering

  Betal over 23 mdr. rentefrit

Ottawa Senators – Colorado Avalanche

Oplev nogle af verdens bedste ishockeyspiller, når NHL i form af Ottawa Senators og Colorado Avalanche gæster Globen i Stockholm med plads til hele 16.000 tilskuere. På to dage spiller de to mandskaber to kampe mod hinanden. Begge opgør er regular season kampe og tæller derfor med i tabellen hjemme i NHL. Det gør det selvfølgelig ekstra spændende for alle europæiske NHL-fans.

Ottawa Senators havde en fantastisk 2016/17-sæson, hvor de sluttede 6’er i øst og spillede sig helt frem til conference finalerne, men dog tabte en tæt serie med 4-3 til de senere mestre Pittsburgh Penguins. På holdkortet har de blandt andet profiler som Mike Hoffman og ikke mindst en af ligaens bedste backer, svenske Erik Karlsson, som selvfølgelig kommer til at få en kongelig hyldest, når han træder ind på isen i Stockholm. Colorado Avalanche havde en mindre god sæson og vil selvfølelig forsøge at forbedre dette i den nye sæson. Af profiler har klubben spillere som Nathan MacKinnon, Matt Duchene og en anden populær herrer, nemlig en anden svensker Gabriel Landeskog, der ligesom Karlsson kan forvente en stor hyldest.

 

Pakken indeholder:

10. – 12. november

 • 2 overnatninger på Hotel Birger Jarl
 • Morgenmad på hotellet
 • Billet i sektion B20-23 til NHL-kampen Ottawa Senators – Colorado Avalanche i Stockholm den 10. november
 • Billet i sektion A26 til NHL-kampen Colorado Avalanche – Ottawa Senators i Stockholm den 11. november

OBS: Ønsker du kun at se én af kampene, er du meget velkommen til at kontakte os for at få et tilbud.

 

Arenaoversigt

 

 

! Kampene bliver spillet den 10. november kl. 20.00 og den 11. november kl. 19.00. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

 

laanlet

Betal din rejse via finansiering fra LånLet – følg bookingprocessen og vælg LånLet som betalingsmetode. Læs mere HER.

Hotel muligheder


HJÆLP TIL BOOKING

Hjælp til booking

Har du tjekket, om dit spørgsmål bliver besværet under Ofte stillede spørgsmål?

Bookingprocess

 • Side 1: Vælg antal hotelværelser samt eventuelle ekstra overnatninger og tilkøb. Tryk 'Næste'.
 • Side 2: Indtast dine personlige detaljer efterfulgt af navne og fødselsdatoer på alle rejsende. Det er vigtigt, at detaljerne matcher nøjagtigt med detaljerne fra jeres pas. Tryk 'Bestil'.
 • Side 3: Tryk på 'Betal med kreditkort' og indtast dine kreditkortoplysninger, eller vælg 'Betal med LånLet' for at betale via finansiering. Læs mere om finansiering HER. Du modtager efterfølgende en bekræftelsesmail. Rigtig god rejse!

Hvis du har nogle spørgsmål til vores rejser eller til selve bookingprocessen, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 06 44 eller på [email protected].

Pris Kr. 7.450
Book denne rejse

Booking for Ottawa Senators – Colorado Avalanche