VI FORBINDER DIG MED DINE FORBINDELSER

Travel Sense er et danskejet rejsebureau, som er specialister i at forbinde dig med dine relationer. Hver dag sender vi grupper ud i verden til mindeværdige og unikke oplevelser. Vi er særligt kendte for vores evne til at spille sammen med jer. Når du rejser med os, vil du opleve, at vi er gode til at forstå din forretning og dine relationer. Vi sætter en stor ære i at komme dig i møde med kreative løsninger, og vores passion for at skabe de bedste rammer bygger på vores personlige engagement, parathed og erfaring.
 
Vi er altid til stede, og vores kunder ved, at de altid kan få fat i os. Vi leverer service ud over det sædvanlige. Det gør vi blandt andet ved at være lige i nærheden hele tiden – også selvom du er på den anden side af kloden. Vores sans for detaljen giver dig den tryghed, du har brug for, når det er dig, som går forrest. Efter mange år i branchen ved vi, at et godt resultat bygger på proaktivitet, planlægning og opfølgning. Målet er altid at levere et produkt, der balancerer pris, service og kvalitet.
 
Vores forretning og succes bygger på tillid og stærke relationer. Derfor har vi skabt Erhvervsgrupperejser, hvor dynamiske og engagerede virksomhedsledere mødes. Vi tager det bedste fra sportsverdenen og skaber et nyt og kreativt forum for samarbejde, viden og oplevelser. Som medlem bliver du inviteret til unikke oplevelser, og vi forbinder dig med nye bekendtskaber.

 
 

En kreativ og pålidelig oplevelsespartner.

Ring 70 23 06 44

 
 

Travel Sense stræber altid efter det bedste, så vi tilrettelækker rejsen sammen med jer, og tilpasser den til jeres behov samt tilbyder assistance og information hele vejen. Det er uanset om det er forretning eller fornøjelse – eller begge dele.

LÆS MERE OM VIRKSOMHEDSREJSER

 

LÆS MERE OM ERHVERVSGRUPPEREJSER


 • I Skagen Designs valgte vi at samarbejde med Travel Sense i forbindelse med en stor rejse til USA, hvor deltagerne kom fra seks forskellige europæiske lande. Til trods for at opgavens kompleksitet, blev den løst på fornemmeste vis. Vi oplevede at være i trygge hænder, planlægningen var god, informationen ligeså, og de to Travel Sense repræsentanter på stedet gjorde, at alt klappede, og at vi alle fik en uforglemmelig tur.
  Lars Kornbech
  Managing Director
  -
  Skagen Designs
 • Dansk Håndbold Forbund er afhængige af samarbejdspartnere. Når vi inviterer dem ud i verden til EM, VM og OL er det vigtigt, at tingene afvikles professionelt. Derfor går vi ikke på kompromis med valg af vores rejsepartner. Vi bruger Travel Sense, fordi de altid indfrier vores forventninger til en professionel og personlig håndtering af vores rejseaktiviteter. Kombination af god service, fleksibilitet og rimelige priser gør Travel Sense til et sikkert valg.
  Henrik M. Jacobsen
  Direktør
  -
  Dansk Håndbold Forbund
 • Som leverandør til IT-branchen er det afgørende, at vores sælgere og forhandlere oplever god kvalitet i de arrangementer og events, som vi benytter til at fremme vores brand og øge salg. Det er derfor afgørende at have en professionel leverandør, der kan give fantastisk service og levere varierende oplevelser, uanset om det er for 9 eller 99 personer og uanset hvor i Europa, vores kunder kommer fra. Dette sammenholdt med den gode feedback fra deltagerne er årsagen til, at vi bliver ved med at bruge Travel Sense hos DELL.
  Claus Borvang
  Nordic Marketing Manager
  -
  DELL

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS


Sikkerhed

Vi tager os af alle de bekymringer og små forhindringer, som kan opstå i forbindelse med rejseaktiviteter. Vi er derfor til stede hele vejen og yder den ønskede assistance, så du får en fantastisk oplevelse fra start til slut.

Oplevelser

Vi stræber efter at være din mest kreative og pålidelige oplevelsespartner. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og med stor erfaring og en proaktiv tilgang sikrer vi, at du får præcis, hvad du ønsker.

Erfaring

Mange års erfaring inden for rejsebranchen, samt et veludviklet netværk, er medvirkende til, at vi eksperter i at arrangere sportsrejser og grupperejser til destinationer rundt omkring i verden uanset størrelse og budget.HAR DU BRUG FOR INSPIRATION – ELLER ET KONKRET TILBUD?

Lad os kontakte dig ganske uforpligtende og find ud af, hvad vi kan gøre for dig

KONTAKT MIG

NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet – og få de gode tilbud før alle andre.
Vi skriver om vores aktuelle tilbud, og sætter lækre præmier på højkant i vores spændende konkurrencer