• Ny

Transport til Everton

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Everton

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Everton, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til Manchester og derefter tager man enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Everton under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester
 & transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Manchester med Easy Jet eller SAS. Easy Jet er som regel noget billigere end SAS.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der to daglige afgange direkte med British Airways. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Fra Manchester lufthavn til Liverpool kører der direkte toge og turen tager en god times tid. De kører et par gange i timen. 
Lander man sent i Manchester, kan det være man skal ind og skifte tog på den store Manchester Piccadilly Station. Togturen koster godt £15 pund. 
Alternativt kan man tage en taxa. Prisen på en taxa kan variere meget efter trafik, men vil gerne ende på omkring £40-50 pund. 
Aftal gerne en pris med chaufføren på forhånd. 

Transport til Goodison Park

Fra Liverpool centrum til Goodison Park er der omkring 3-4 kilometer. De fleste plejer enten at gå eller tage en taxa derud.
En gåtur tager en lille time og en taxatur tager godt 10 min. Det koster godt £10 pund. 

Efter kampen kan det være svært at få en taxa og derfor råder vi folk til at gå hjem.  

Transport til Liverpool

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Liverpool

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Liverpool, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til enten Manchester eller en af de meget få direkte afgange til Liverpool. Hvis man flyver til Manchester, så tager man derefter enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Manchester
& transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Ryanair har lige åbnet en direkte afgang fra København til Liverpool fredag aften og hjem mandag eftermiddag. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Der er flere måder at rejse fra Manchester til Liverpool. Her er nogle muligheder:

Tog: Du kan tage en direkte tog fra Manchester Piccadilly station til Liverpool Lime Street station. Rejsen tager cirka 45 minutter, og der er flere afgange i timen. Du kan finde mere information og købe billetter på webstedet for National Rail. Generelt kan du forvente at betale omkring £6-20 for en enkeltbillet.

Bus: Der er også busforbindelser mellem Manchester og Liverpool. Du kan tage en bus fra Manchester Coach Station til Liverpool One Bus Station. Rejsen tager cirka 1 time og 15 minutter, og der er flere selskaber, der kører denne rute, som f.eks. National Express og Megabus. Normalt kan du forvente at betale omkring £5-15 for en enkeltbillet.

Taxi: Endelig kan du også tage en taxa fra Manchester til Liverpool. Dette er den dyreste mulighed, men også den hurtigste og mest bekvemme, især hvis du har meget bagage. Du kan finde taxaer på taxiholdepladser eller bestille en taxa online. Generelt kan du forvente at betale omkring £70-100 for en enkeltrejse med taxa fra Manchester til Liverpool.

Det kan ofte være noget billigere at bestille en UBER, så det råder vi jer til.

Transport til Anfield

Der er flere måder at komme fra Liverpool centrum til Anfield, hvor Liverpool FC spiller. Her er nogle muligheder:

Bus: Du kan tage en bus fra Liverpool One Bus Station til Anfield. Buslinjerne 17, 26, 27, 17A og 917 kører alle til Anfield fra Liverpool centrum. Det er en relativt billig og praktisk måde at komme dertil på. Billetpriserne varierer, men for en enkeltbillet kan du forvente at betale cirka £2-3.

Taxi: En taxa kan tage dig direkte fra Liverpool centrum til Anfield, og det er en hurtig og bekvem måde at komme dertil på. Taxaer kan normalt findes ved taxiholdepladser i centrum, eller du kan bestille en online. Priserne varierer, men du kan forvente at betale omkring £10-20 for en enkeltrejse.

Gå: Afhængigt af hvor du er i Liverpool centrum, kan du også overveje at gå til Anfield, da det kun er omkring 3-4 km væk. Det kan være en dejlig måde at opleve byen og dens omgivelser på, og det er gratis!

Cykel: Hvis du er mere til cykling, kan du også leje en bycykel fra en af byens mange udlejningssteder og cykle til Anfield. Der er også cykelstier langs vejen, og det kan være en sjov og sund måde at komme dertil på. Priserne varierer afhængigt af udlejningsstedet og varigheden af lejen.

Uanset hvilken transportform du vælger, kan du forvente en rejsetid på omkring 15-20 minutter fra Liverpool centrum til Anfield.

Hotel - Hotel ibis Styles Liverpool Centre ★★★

Hotel ibis Styles Liverpool Centre

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hotel ibis Styles Liverpool Centre

 • 67 Dale St, Liverpool L2 2HJ, Storbritannien

Ibis Styles Liverpool Centre Dale St ligger under 10 minutters gang fra stationerne Moorfields og Lime Street i Liverpool. Dette boutique-hotel tilbyder gratis WiFi, gratis morgenmad samt individuelt indrettede værelser. The Cavern ligger blot 5 minutters gang derfra.

Værelserne på ibis Styles Liverpool Centre Dale St har badeværelse, kaffe- og tefaciliteter, skrivebord samt fladskærms-tv med Freeview-kanaler.

Der serveres en varieret kontinental morgenbuffet dagligt, og man kan nyde internationale retter til middag. Der er parkeringsplads ved siden af, hvor hotellets gæster tilbydes rabat.

Liverpool One, Liverpool Echo Arena samt kongrescentret BT ligger under 2 km fra hotellet. Liverpool Museum ligger blot 10 minutters gang fra ibis Styles.

Der er ca. 3,5 km fra hotellet til Anfield.


Fastlagt - 19/12 & 20/12 Fastlagt - 19/12 & 20/12

Everton - Fulham & Liverpool - West Ham (Carabao Cup tur)

Fra 4.495,00 kr./person

Liverpool

2 Nætter

| 19 Dec.

- 21 Dec. 2023

Fastlagt - 19/12 & 20/12

Fastlagt - 19/12 & 20/12

Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev to kampe på to dage i Carabao Cuppen! Først skal I tirsdag aften opleve Everton hjemme på intense Goodison Park, hvor de tager mod Fulham. Onsdag aften skal I så videre til den anden side af Stanley Park, hvor Liverpool FC hjemme på legendariske Anfield tager mod West Ham!

Fantastisk tur for fodboldelskere! 

Pakken indeholder:

19. - 21. december

 • 2 overnatninger på 3* Ibis Styles Liverpool Centre Dale St
 • Morgenmad på hotellet
 • Fodboldbillet på ydre langside til kampen: Everton - Fulham
 • 'Premier Club Hospitality' fodboldbillet på, Sir Kenny Dalglish Stand, (blok CE3, CE7 eller lignende), til kampen: Liverpool FC - West Ham
 • Adgang til ’Premier Club Hospitality’ på selve Anfield – dette inkluderer:
  • Åbner 2½ time inden kampstart
  • Buffet serveres i Premier Lounge inden kampen
  • Mulighed for køb af drikkevarer før og efter kampen
  • Officielt kampprogramHusk pakken er uden transport! Det er på egen hånd og vi råder altid til man booker fly på flyselskabets egen hjemmeside. I er også velkommen til at skrive til mail til os på: jonathan@travelsense.dk.Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

577172-TSSP

Produktinformation

Lokation
Liverpool

Specifikke referencer