• Ny

Transport til Crystal Palace

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Crystal Palace

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Crystal Palace, medmindre andet er angivet.

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Flyinfo:
København: Fra København kan man flyve direkte SAS, Norwegian, Ryanair og Easyjet til London.
Billund: Fra Billund kan man flyve direkte med Ryanair og enkelte gange British Airways til London.

Transport til London centrum:

Heathrow Lufthavn: Heathrow Lufthavn er den største lufthavn i London og har et stort antal transportmuligheder til rådighed, herunder:
Heathrow Express: En hurtig og direkte togforbindelse, der forbinder Heathrow Lufthavn med Paddington Station i London centrum på kun 15-20 minutter.
London Underground: Piccadilly-linjen kører direkte til Heathrow Lufthavn og tager cirka 45-50 minutter at komme til London centrum.
http://www.heathrowairport.com/transport-and-directions


Gatwick Lufthavn: Gatwick Express: En hurtig togforbindelse, der forbinder Gatwick Lufthavn med Victoria Station i London centrum på cirka 30-35 minutter.
Southern Railway: Et regionaltog, der kører mellem Gatwick Lufthavn og London Victoria Station.
National Express Bus: En busforbindelse, der kører mellem Gatwick Lufthavn og forskellige destinationer i London-området.  
http://www.gatwickairport.com/to-and-from/gatwick-to-london/

Stansted – Lufthavn: Stansted Express: En hurtig togforbindelse, der forbinder Stansted Lufthavn med Liverpool Street Station i London centrum på cirka 45-50 minutter.
National Express Bus: En busforbindelse, der kører mellem Stansted Lufthavn og forskellige destinationer i London-området.
http://www.stanstedairport.com/transport-and-directions/stansted-to-central-london


Transport til Selhurst Park:
Hvis du befinder dig i centrum af London og vil rejse til Selhurst Park, kan du bruge offentlig transport, da det er den nemmeste og mest bekvemme måde at komme dertil på. Der er flere muligheder at vælge imellem:

Tog: Du kan tage toget fra London Victoria Station til Selhurst Station, som ligger en kort gåtur fra Selhurst Park. Rejsetiden er normalt omkring 20-25 minutter.

Overground: Du kan tage Overground-togene fra flere stationer i London til Crystal Palace Station, og derefter tage en kort bus- eller taxitur til Selhurst Park.

Bus: Der er flere busser, der kører fra centrum af London til Selhurst Park, herunder rute 468, 75 og 157. Rejsetiden kan variere afhængigt af trafikken.

Taxi: Du kan også tage en taxa fra centrum af London til Selhurst Park, men det kan være en dyrere mulighed end offentlig transport.

Uanset hvilken transportmulighed du vælger, bør du undersøge de aktuelle rutetider og billetpriser inden din rejse for at undgå uventede problemer.

Transport til West Ham

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til West Ham

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til West Ham, medmindre andet er angivet.

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for West Ham under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Transport til London centrum & West Ham

Heathrow Airport:

Den hurtigste vej fra Heathrow til central London er med Heathrow Express til Paddington Station. Det tager godt 15 min og koster lidt over £20 pund.

En anden vej, som er noget billigere er at købe et Oyster Card, som fungere på samme måde som et rejsekort herhjemme.

Så kan man tage den almindelig metro og tage direkte med Piccadilly Line (mørkeblå linje) ind til centrum. Tager en lille times tid og koster omkring £5 pund.

Gatwick Airport:

Den hurtigste vej fra Gatwick til London er med den hurtige Gatwick Express. Det tager godt 30 min og koster omkring £20 pund. 

Toget kører direkte ind til den store Victoria Station, hvor man kan skifte til metroen og tage hen til hvor man skal bo. 


Transport til London Stadium

London Stadium er en rigtig nem hjemmebane at komme til i London. 

Stadionet ligger lige ved metro stationen der hedder Stratford station. Det tager godt 40 min fra centrum af London med Central Line (rød metrolinje), at komme derud.

Hotel - The Royal National Hotel ★★★

ROYAL NATIONAL HOTEL*** - Dette 3-stjernede hotel ligger I den østlige del af Londons centrum. Fodboldrejser

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Royal National Hotel

  • 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG, England

Dette 3-stjernede hotel ligger I den østlige del af Londons centrum. Det er i gåafstand til de populære områder Oxford Street, Soho, Covent Garden og Kings Cross Station. Nærmeste undergrundsstation er Russel Square, som kun ligger et stenkast fra hotellet.

Hotellet er 3-stjernet, og standarden er som man kan forvente af et engelsk middelklasse hotel. Der serveres en simpel ’Continental’ morgenmad bestående af brød, pålæg, kaffe og juice. English breakfast kan tilkøbes på hotellet. Værelserne er rene og simpelt indrettet.

Royal National Hotel er det rigtige valg til dig, der gerne vil bo billigt og centralt i London. Har man højere krav til hotelstandarden end 3-stjernet, vil vi anbefale Holiday inn London kensington eller The Cumberland Hotel.

Der er 9 km fra hotellet til Olympisk stadion

Der er 13,6 km fra hotellet til Wembley stadion

Der er ca. 16 km fra hotellet til Selhurst Park

Der er 7,7 km fra hotellet til Stamford Bridge

Der er 4,3 km fra hotellet til Emirates Stadium

Der er 11 km fra hotellet til Tottenham Hotspur Stadium


Fastlagt - 07/10 & 08/10 Fastlagt - 07/10 & 08/10

Crystal Palace - Nottingham Forest & West Ham - Newcastle

Fra 4.495,00 kr./person

London

2 Nætter

| 07 Oct.

- 09 Oct. 2023

Fastlagt - 07/10 & 08/10

Fastlagt - 07/10 & 08/10

Tag på fodboldrejse til London og oplev to Premier League kampe på to dage! Først starter I lørdag eftermiddag i Sydlondon, hvor Crystal Palace tager mod Nottingham Forest på Selhurst Park. Dagen efter skal I til det østlige London, hvor West Ham hjemme på fantastiske London Stadium tager mod Newcastle!

Pakken indeholder:

07. - 09. oktober

  • 2 overnatninger på 3* The Royal National Hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på langsiden til kampen: Crystal Palace - Nottingham Forest (7/10/2023 kl. 17.30 engelsk tid)
  • Fodboldbillet på øvre ydre langside til kampen: West Ham - Newcastle (8/10/2023 kl. 14.00 engelsk tid)
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden*Der er egen transport fra Danmark - London t/r, samt fra hotellet - stadion t/r


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

561050-TSSP

Produktinformation

Lokation
London

Specifikke referencer