Filtrer efter

Fodboldrejser til Europa League i hele Europa | Travel Sense

Oplev Europa League live i hele europaEuropa League, der indtil 2009 hed UEFA Cup, er lillebror til Champions League og er blevet afviklet siden 1971. Turneringen bliver af mange undervurderet, men det er generelt ikke helt fair, da der i den grad bliver spillet en masse fantastisk fodbold undervejs. Før de endelig 48 hold, der skal deltage i turneringens gruppespil, er fundet, bliver der afviklet en lang kvalifikationsfase med deltagelse af klubber fra en lang række forskellige lande. Senere indtræder de otte tre’ere fra Champions League gruppespillet desuden i turneringens knockoutfasen.

Gennem årene har mange forskellige hold vundet turneringen, men det mest succesfuld hold er uden tvivl spanske Sevilla, der har vundet trofæet fem gange i alt og hele tre gange i træk fra 2014 til 2016. Efterfølgende kommer Juventus, Inter og Liverpool FC, der hver har vundet tre gange. De forsvarende mestre fra 2016/17 er Manchester United, der vandt turneringen for første gang i klubbens historie. Europa League blev fra sæsonen 2014/15 endnu mere attraktiv at vinde, da det blev besluttet, at vinderen som minimum kvalificerer sig til play-off runden i Champions League kvalifikationen.

 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Har du en bestemt kamp, som du ønsker at opleve, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 • 11-04-2019 - 12-04-2019

  2.295,00 kr.

  Tilgængelig

  2019-03-26

  Arsenal - Napoli (EL)

  2.295,00 kr.

  Tag på fodboldrejse til det nordlige London og oplev Arsenal på det helt fantastiske Emirates Stadium med plads til godt 60.000 tilskuere i Europa League. Den legendariske franske træner Arsene Wenger takkede af sidste sæson, så nu er det op til Unai Emery at skabe ny succes til det nordlige London. Han tager sammen med Arsenals stjerner imod italienske Napoli.