PSG - Marseille Fodboldrejse til det vidunderlige Paris og oplev verdens dyreste fodboldspiller Neymar og resten af Paris SG
  • PSG - Marseille Fodboldrejse til det vidunderlige Paris og oplev verdens dyreste fodboldspiller Neymar og resten af Paris SG
  • Fodboldrejse PSG, Parc des Princes, Paris Saint-Germain, paris SG

Paris SG - Manchester United (CL)

Fra 4995 kr. pr. person

Tag på fodboldrejse til det vidunderlige Paris og oplev verdens dyreste fodboldspiller Neymar og resten af Paris SG stjernerne, når de tager mod mægtige Manchester United i Champions League.

Pakken indeholder:

06. - 07. marts

  • 1 overnatning på Hotel Floride Etoile*** eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på øvre langside til kampen: Paris SG - Manchester United
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Kampen er fastlagt. Den bliver spillet onsdag den 06. marts kl. 21.00. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

366994-TSSP

Produkt information

Lokation
Parc des Princes, Paris, Frankrig

Hotel - Hotel Floride Etoile ★★★

Hotel Floride Etoile

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Hotel Floride Etoile 

    • 42-50 Kimpton Road, Luton, LU2 0SX, Storbritannien

Floride-Etoile ligger 1,3 km fra Triumfbuen, 600 m fra Trocadero og kun 200 m fra metrostationen Boissière. Overnatningsstedet har døgnåben reception med mulighed for biludlejning og udflugtsinformation.

Værelserne har aircondition, gratis wi-fi, minibar og fladskærms-tv med satellitkanaler. De moderne badeværelser har hårtørrer og gratis toiletartikler.

Der serveres dagligt buffet eller kontinental morgenmad i morgenmadsstuen. Du kan nyde drikkevarer i baren og vælge roomservice fra menuen hele dagen.

Eiffeltårnet ligger kun 15 minutters gang fra hotel Floride-Etoile, og den berømte Champs-Elysées ligger blot 10 minutters gang derfra. Floden Seine ligger 700 m fra hotellet. 

Der er 4,6 km fra hotellet til Parc des Princes.