AS Roma

AS Roma

Fodboldrejse til AS Roma på Stadio Olympico
  • Fodboldrejse til AS Roma på Stadio Olympico
  • Oplev AS Roma på fantastiske Stadio Olimpico.

AS Roma - Juventus

Fra 1995 kr. pr. person

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Rom og oplev AS Roma på fantastiske Stadio Olimpico. Der vil sidde over 70.000 hjemmefans klar, når Roma-stjernerne løber på banen mod Juventus.

Pakken indeholder:                

11. - 13. maj.

  • 2 overnatninger på 'valgte hotel' (se beskrivelse ovenfor)
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet bag målet til kampen: AS Roma - Juventus
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb)

-Tribuna Tevere (langside)

-Tribuna Monte Mario (langside)


Kampen bliver spillet søndag den 12. maj kl. 20.30. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

337451-TSSP

Produkt information

Lokation
Stadio Olimpico, Rom, Italien

Hotel - Genova ★★★★

Hotel Genova

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hotel Genova

  • Via Cavour 25, Roms hovedbanegård Termini, 00184 Rom, Italien

Hotel Genova ligger tæt på Santa Maria Maggiore-kirken og tilbyder elegante værelser med parketgulv og marmorbadeværelse. Togstationen Roma Termini ligger 2 minutters gang derfra.

Samtlige værelser på Hotel Genova er lydisolerede og indrettet i varme farver. De har fladskærms-tv, skrivebord og badeværelse med toiletartikler. Der er desuden badekåbe og hjemmesko.

Orange Bar serverer middelhavsinspirerede retter tilberedt med årstidens råvarer samt internationale cocktails. Der serveres morgenmad i den indbydende spisesal hver morgen.

Lobbyen på Hotel Genova har marmorgulv og -søjler. Personalet i receptionen hjælper gerne med nyttige turist- og rejseinformationer. Der er trådløs internetadgang overalt på hotellet.

Roms hovedbanegård Termini er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i romerske ruiner, arkitektur og historie.

Der er ca. 6 km fra hotellet til Stadio Olimpico.