Filtrer efter

Fodboldrejser til Manchester United på Old Trafford | Travel Sense

Oplev Manchester United live på Old Trafford

Fodboldrejser til Manchester United

Manchester United er en af de mest ikoniske og rigeste fodboldklubber på kloden med en kæmpe fanbase verden over. Klubben blev stiftet helt tilbage i 1878 og skiftede i 1902 navn til det, vi kender den som i dag. ’The Red Devils’ har siden da slået sig fast som den mest succesfulde engelske klub nogensinde med blandt andet rekordmange engelske mesterskaber, 20, samt 12 FA Cup-titler og tre Champions League pokaler. United har siden 1910 spillet deres hjemmekampe på legendariske Old Trafford, også kendt som ’The Theatre of Dreams’, med plads til over 75.000 tilskuere – et fantastisk stadion at tage på fodboldrejse til! Siden klubikonet Sir Alex Ferguson stoppede som træner i 2013, efter hele 26 år på sidelinjen, har klubben ledt efter den rigtige mand til at udfylde de store sko. De håber nu at have fundet den rigtige mand til jobbet i form af karismatiske José Mourinho, der blandt andet har hentet stjerner som Paul Pogba, Romelu Lukaku og Alexis Sanchez til klubben. Her spiller de sammen med andre profiler i klubben så som Marcus Rashford, Anthony Martial og Juan Mata.
Klubbens helt store rivaler er selvfølgelig bysbørnene fra Manchester City og ærkerivalerne fra Liverpool FC. Når United møder et af disse to hold er altid garanti for intensitet og stemning i verdensklasse på Old Trafford!
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Manchester United fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Manchester med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

I finder alle pakker nedenfor: