Fodboldrejse til Manchester United på Old Trafford
  • Fodboldrejse til Manchester United på Old Trafford

Manchester United - Juventus (CL)

Fra 2795 kr. pr. person

Tag på fodboldrejse til Manchester og oplev et af verdens største, populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på Old Trafford i Champions League. Her sidder godt 76.000 hjemmefans klar når United-stjernerne løber på banen mod Juventus og den hjemvendte søn Christiano Ronaldo!

Pakken indeholder:

23. - 24. oktober
 

  • 1 overnatning på 4* Holiday Inn Manchester - City Centre eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på ’North East Quadrant’ til kampen: Manchester United – Juventus
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden



Husk pakken er uden transport! 
Ofte billigere at booke selv via www.momondo.dk 

Kampen er nu fastlagt. Den bliver spillet tirsdag den 23. oktober kl. 20.00 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

344129-TSSP

Produkt information

Lokation
Old Trafford, Manchester, England

Transport til Manchester

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Manchester United

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Manchester, medmindre andet er angivet. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på www.easyjet.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Manchester United under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Manchester med Easy Jet eller SAS. Easy Jet er som regel noget billigere end SAS.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der to daglige afgange direkte med British Airways. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til centrum

Fra Manchester lufthavn til centrum af Manchester kører der toge direkte til den store og centrale Manchester Piccadilly Station og turen tager godt 15-20 min.
Billetterne koster £3-5 pund. 

Man kan også tage en taxa, hvilket koster i omegnen af £15 pund. 


Transport til Old Trafford

Fra centrum af Manchester til Old Trafford kører der et Metrolink (sporvogn) mod Alticham, som stopper ved Old Trafford stationen. Derfra er 5-10 min gang op til stadion. 

Man kan selvfølgelig også tage en taxa, men på kampdag er der utrolig meget trafik og det kan hurtig tage en halv til en hel time at komme derud og derfra igen.