Tottenham - Manchester City

Fra 2950 kr. pr. person

Tag på fodboldrejse til det nordlige London og oplev Danmarks største stjerne Christian Eriksen på Wembley, sammen med resten af Tottenhams stjerner. Tottenham er på jagt mod deres første trofæ siden 2008, og denne gang er det mestrene fra Manchester City, der kigger forbi.

Pakken indeholder:

28. - 30. oktober

  • 2 overnatninger på 'valgte hotel' (se beskrivelse ovenfor)
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på øvre langside blok 552/501 til kampen: Tottenham - Manchester City
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Husk pakken er uden transport! 


Kampen er nu fastlagt. Den
 bliver spillet mandag den 29. oktober kl. 20.00 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

328800-TSSP

Produkt information

Lokation
White Hart Lane, London, England

Hotel - The Royal National Hotel ★★★

ROYAL NATIONAL HOTEL*** - Dette 3-stjernede hotel ligger I den østlige del af Londons centrum. Fodboldrejser

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Royal National Hotel

  • 38-51 Bedford Way, London WC1H 0DG, England

Dette 3-stjernede hotel ligger I den østlige del af Londons centrum. Det er i gåafstand til de populære områder Oxford Street, Soho, Covent Garden og Kings Cross Station. Nærmeste undergrundsstation er Russel Square, som kun ligger et stenkast fra hotellet.

Hotellet er 3-stjernet, og standarden er som man kan forvente af et engelsk middelklasse hotel. Der serveres en simpel ’Continental’ morgenmad bestående af brød, pålæg, kaffe og juice. English breakfast kan tilkøbes på hotellet. Værelserne er rene og simpelt indrettet.

Royal National Hotel er det rigtige valg til dig, der gerne vil bo billigt og centralt i London. Har man højere krav til hotelstandarden end 3-stjernet, vil vi anbefale The Cumberland Hotel.

Hotel - The Cumberland ★★★★

Dette 4-stjernede hotel har en af de bedste beliggenheder i London overhovedet! Fodboldrejser til London

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

THE CUMBERLAND****

    • Great Cumberland Place, Westminster, London W1H 7DL, England

Dette 4-stjernede hotel har en af de bedste beliggenheder i London overhovedet! Lige på det nordøstlige hjørne af Hyde Park ved starten af Oxford Road. Marble Arch metrostationen ligger et stenkast fra hotellet, og man kan nemt gå til Mayfair, Soho og Covent Garden. Beliggenheden fås ganske enkelt ikke bedre!

Hotellet har en god 4-stjernet standard, og værelserne er rummelige, rene og indrettet med fladskærms-TV og naturligvis eget bad. Der er en fremragende restaurant på hotellet, og der bliver hver morgen serveret en morgenbuffet med alt, der hører til en god engelsk morgenmad.

The Cumberland Hotel er det rigtige valg til dig, der gerne vil have en høj hotelstandard i Londons absolutte centrum.