Filtrer efter

Ishockey rejser til A-VM | Travel Sense

ISHOCKEY REJSER TIL A-VM

A-VM ISHOCKEY REJSER

Det danske ishockeylandshold har siden 2003 været en del af det fine selskab, A-VM, blandt verdens bedste ishockey-nationer. Danmark har gennem tiden drillet en lang række af de store nationer, men det er aldrig blevet til mere end en 8. plads i 2010 og 2016. Med profiler som Nikolaj Ehlers, Lars Eller, Frans Nielsen og mange flere, der alle spillere i verdens bedste ishockeyliga NHL, er der ingen tvivl om, at Danmark fortsat vil blande sig i toppen af international ishockey. Hos Travel Sense er vi eksperter i at arrangere ishockey rejser til A-VM, så du kan opleve og støtte det danske landshold fra tilskuerpladserne til de store turneringer.
 
VM i ishockey 2017 i Tyskland/Frankrig var det 81. verdensmesterskab arrangeret af IIHF. Danmark kom desværre ikke videre fra gruppespillet, mens vores svenske naboer vandt guld efter en 2-1 sejr på straffeslag over Canada i finalen. I 2018 bliver A-VM spillet i Danmark og kampene kommer til at blive spillet i Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning.
 
Kontakt os allerede i dag og få et tilbud
Drømmer du om at tage på ishockey rejse til A-VM i ishockey, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Der er desværre ikke nogen rejser her i øjeblikket. Vi beklager ulejligheden.