• VM i ishockey 2019 - Ishockey rejser

A-VM Kosice 2019 - tur 1

UDSOLGT

VM i ishockey 2019 bliver spillet i Slovakiet, hvor Danmark skal spille i byen Kosice. Tag ned og oplev de danske hockey stjerner, når de skal prøve at spille sig videre fra gruppen, hvilket desværre ikke lykkedes sidste år på hjemmebane. På tur 1 kan du opleve 3 af Danmarks 7 gruppekampe, når de møder hendholdsvis Frankrig, Tyskland og Great Britain. 

Pakken indeholder:

10. - 15. maj

  • 5 overnatninger på 4* Kosice Hotel (se beskrivelse ovenfor)
  • Morgenmad på hotellet
  • Billet til Danmark - Frankrig (kategori 1)
  • Billet til Danmark - Tyskland (kategori 1)
  • Billet til Danmark - Great Britain (kategori 1)
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Ofte billigere at booke selv via www.momondo.dk


Danmark - Frankrig spilles 11. maj kl. 12.15

Danmark - Tyskland spilles 12. maj kl. 16.15

Danmark - Great Britain spilles 14. maj kl. 16.15

347386-TSSP

Hotel - Košice Hotel ★★★★

Košice Hotel - Ishockeyrejser Barcelona Madrid

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Košice Hotel

  • Moldavská cesta 51, 040 11 Košice, Slovakiet

Košice Hotel ligger i udkanten af Košice og kun 7 minutters kørsel fra Kosice Lufthavn. Der tilbydes en restaurant, hvor der serveres internationale retter og moderne værelser med aircondition. Receptionen er åben i 24 timer. Der er gratis trådløs internetadgang på hele ejendommen, og der er gratis privat parkering på stedet.

Samtlige lejligheder har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, værdiboks, køleskab, minibar og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Gæster på Košice Hotel kan slappe af i en lobbybar, der byder på en bred vifte af kvalitetsvine og cocktails. På stedet er der også en à la carte restaurant, der serverer specielle diætmenuer.

Steel Arena, hvor Danmark skal spille ligger 3km fra hotellet og er mulig at komme til både med taxa og offentlig transport.