Filtrer efter

NBA rejser til London - læs meget mere | Travel Sense

NBA rejser til London

Rejser til NBA i London

Tidspunkt: Januar 2019

Sted: O2 Arena, London

 

For at udbrede kendskabet til verdens bedste basketball-liga uden for Nordamerika, er der siden 1978 blevet afviklet en lang række kampe i udlandet med NBA-klubber involveret. Kampen i 1978 var dog kun en træningskamp, og det var først i Japan i 1990, at en rigtig NBA-kamp blev spillet udenfor USA.

I dag bliver konceptet kaldt NBA Global Games og involverer nu hovedsagligt kampe i London og Mexico City. Det første opgør afviklet i The O2 Arena i den engelske hovedstad var tilbage i 2011, hvor (tidligere) New Jersey Nets mødte Toronto Raptors. Senest, i januar 2018, mødtes Boston Celtics og Milwaukee Bucks foran 19.000 tilskuere til en fantastisk kamp, der endte 114-103 til Celtics, efter at de på et tidspunkt i kampen havde været nede med hele 22 point. Også Mexico har som nævnt efterhånden lagt gulv til en lang række regular season-kampe, og i 2017 fandt hele fire kampe sted Mexico City Arena.

 

Der vil uden tvivl fortsat blive spillet mange flere NBA-kampe i London. Hold derfor øje med vores side, så du kan komme med næste gange dette sker, hvis du vil på NBA rejse til London. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os

valgfri