Filtrer efter

NFL rejser til USA og London - få en kæmpe NFL oplevelse

NFL rejser til USA og London

NFL rejser

Oplev underholdning i verdensklasse i selskab med en af USA’s mest populære sportsgrene, amerikansk fodbold, og den dertilhørende verdens bedste liga, National Football League, forkortet NFL. Skal du have en sportsoplevelse, som ikke kan sammenlignes med noget andet, så tag på NFL rejse med Travel Sense. Vi hjælper dig med at komme afsted på NFL rejse for at opleve alle de største stjerner nede på grønsværen og skræddersyer den perfekte rejse til dig. Det bliver ikke meget større!

Sportsgrenen, som hele tiden vokser sig større og større i resten af verden, byder altid på uforglemmelige oplevelser med hårde hits og vilde touchdowns i enten USA eller den engelske hovedstad London, hvor mindst én kamp bliver afviklet på Wembley hvert år. Der er derfor mulighed for både at rejse hele vejen til Guds Land for at opleve et af de 32 NFL-hold dér eller nøjes med at tage en kortere tur til smukke London. Sæsonen kører fra september og afsluttes med den store Super Bowl i februar, hvor et hav af mennesker altid følger med hjemme foran tv-skærmene i hele verden, og dem der er så heldige at være til stede på stadion betaler en mindre formue for det.

 • 13-10-2018 - 15-10-2018

  3.295,00 kr.

  Tilgængelig

  2018-10-18

  Oakland Raiders - Seattle Seahawks

  UDSOLGT

  Tag på en fantastisk NFL-rejse til London og oplev kampen mellem Oakland Raiders og Seattle Seahawks den 14. oktober på det engelske nationalstadion Wembley med plads til hele 86.000 tilskuere.

 • 20-10-2018 - 22-10-2018

  4.495,00 kr.

  Tilgængelig

  2018-10-18

  Los Angeles Chargers - Tennessee Titans

  UDSOLGT

  Tag på en fantastisk NFL-rejse til London og oplev kampen mellem Los Angeles Chargers og Tennessee Titans den 21/10/2018. oktober på det engelske nationalstadion Wembley med plads til hele 86.000 tilskuere.

  Opgøret bliver uden tvivl et brag af en kamp mellem to utrolig stærke hold. Chargers spillede en flot 2017/18-sæson, hvor de endte med en record på 9-7, men, desværre for dem, sluttede lige udenfor playoff-pladserne. De gæster nu London for kun anden gang, dog første gang siden de flyttede nordpå fra San Diego til Los Angeles. Overfor dem står Tennessee Titans, der spillede sig i playoffs med en record på 10-8. Her slog de på imponerende vis Kansas City Chiefs ud, inden de senere kom i menneskehænder mod New England Patriots. Titans spiller i denne sæson deres første kamp i den engelske hovedstad.