Everton

Everton

Tag på en Everton fodboldrejse og oplev Everton – Chelsea
  • Tag på en Everton fodboldrejse og oplev Everton – Chelsea
  • Everton fodboldrejse - Oplev everton på hjemmebanen goodison park

Everton - Chelsea

UDSOLGT

Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev Everton bedre kendt som 'The Toffees', som er klar til endnu en sæson i Premier League. Der vil sidde godt 40.000 hjemmefans klar på Goodison Park, når Everton-stjernerne løber på banen mod Chelsea!

Der bliver spillet FA Cup 6. runde i denne weekend. Hvis et af de to hold skulle nå så langt, så bliver denne kamp rykket til en anden weekend eller hverdag. Det er muligt at booke turen og få den afbestilt, når vi ved om et af de to hold når til 6. runde af FA Cuppen. Har du spørgsmål til dette kan du altid kontakte os på mail eller tlf. 70230644


Pakken indeholder: 

16. - 18. marts

  • 2 overnatninger på 3* Holiday Inn Express Liverpool Albert Dock***
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på langsiden (Main Stand) til kampen: Everton - Chelsea 
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Kampen er fastlagt. Den bliver spillet lørdag den 17. marts 16:30 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

333536-TSSP

Produkt information

Lokation
Goodison Park, Liverpool, England

Transport til Everton

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Everton

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Everton, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til Manchester og derefter tager man enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på www.easyjet.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Everton under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester
 & transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Manchester med Easy Jet eller SAS. Easy Jet er som regel noget billigere end SAS.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der to daglige afgange direkte med British Airways. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Fra Manchester lufthavn til Liverpool kører der direkte toge og turen tager en god times tid. De kører et par gange i timen. 
Lander man sent i Manchester, kan det være man skal ind og skifte tog på den store Manchester Piccadilly Station. Togturen koster godt £15 pund. 
Alternativt kan man tage en taxa. Prisen på en taxa kan variere meget efter trafik, men vil gerne ende på omkring £40-50 pund. 
Aftal gerne en pris med chaufføren på forhånd. 

Transport til Goodison Park

Fra Liverpool centrum til Goodison Park er der omkring 3-4 kilometer. De fleste plejer enten at gå eller tage en taxa derud.
En gåtur tager en lille time og en taxatur tager godt 10 min. Det koster godt £10 pund. 

Efter kampen kan det være svært at få en taxa og derfor råder vi folk til at gå hjem.