Tag på fodboldrejse til det nordlige England og oplev Newcastle på det fantastiske St James' Park. - Newcastle - Southampton
  • Tag på fodboldrejse til det nordlige England og oplev Newcastle på det fantastiske St James' Park. - Newcastle - Southampton

Newcastle - Southampton

Fra 1995 kr. pr. person

Tag på fodboldrejse til det nordlige England og oplev Newcastle på det fantastiske St James' Park. Der vil sidde godt 53.000 af de bedste hjemmefans i Premier League klar, når Newcastle-stjernerne løber på banen mod Southampton!

Pakken indeholder:

19. - 21. april

  • 2 overnatninger på Motel One Newcastle*** eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet i Sports Bar-området på Sir John Hall Stand til kampen: Newcastle - Southampton
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Kampen er nu fastlagt. Den bliver
 spillet lørdag den 20. april kl. 17.30 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

271362-TSSP

Produkt information

Lokation
St. James’ Park, Newcastle, England

Hotel - Motel One Newcastle ★★★

Motel One Newcastle

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Motel One Newcastle

  • 15-25 High Bridge, Newcastle upon Tyne, NE1 1EW, Storbritannien

Motel One Newcastle har gratis wi-fi på hele hotellet og byder på moderne faciliteter. Motellet er centralt beliggende kun 2 minutters gang fra den historiske bymidte. Newcastle Hovedbanegård ligger kun 6 minutters gang fra hotellet.

Samtlige værelser har eget badeværelse med regnbruser, Aliseo-hårtørrer, fladskærms-tv, luftkøling og kedel med te- og kaffefaciliteter.

Receptionen er døgnåben, og der tilbydes kontinental morgenbuffet med friskt brød, kager, frugt, morgenmadsprodukter og skiveskåret pålæg til GBP 9,50. Gæsterne kan også benytte hotelbaren.

Bigg Market, Theatre Royal og Grey's Monument ligger 2 minutters gang derfra. St James' Park ligger cirka 10 minutters gang derfra. River Tyne kan nås på 10 minutter til fods, og havnen ligger 30 minutters kørsel derfra.

Der er 1 km fra hotellet til St. James´Park.