Fodboldrejse til Real Madrid på Santiago Bernabeu
  • Fodboldrejse til Real Madrid på Santiago Bernabeu

Real Madrid - Ajax (CL)

Fra 2295 kr. pr. person

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Madrid og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. På Santiago Bernabéu sidder godt 80.000 hjemmefans klar, når Real Madrid-stjernerne løber på banen mod Ajax i Champions League.

Pakken indeholder:

05. - 06. marts

  • 1 overnatning på 4* Tryp Madrid Atocha Hotel eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Kategori 5 fodboldbillet til kampen: Real Madrid - Ajax
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed, samt køb af ekstra overnatning (se nedenfor under tilkøb, og se stadionversigt ovenfor)

-Kat 3
-Kat 2
-Kat Premium


Kampen er nu fastlagt. Den bliver spillet tirsdag den 05. marts kl. 21.00. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.


Vigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Det samme gælder hvis i er tre personer. 
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36 

366949-TSSP

Produkt information

Lokation
Santiago Bernabéu, Madrid, Spanien

Transport til Real Madrid

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Real Madrid

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Madrid, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Real Madrid under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Madrid

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Madrid. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Barcelona med enten Norwegian eller Iberia.

Billund/Aalborg: Fra Billund/Aalborg flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding i Amsterdam.   


Transport lufthavn til centrum (Barajas)

Der kører bus fra lufthavnsterminalen hver 30. minut, det tager ca. 40 min, at komme til Madrid centrum (Puerta del sol). Enkeltbillet koster 4 euro, returbillet koster 7 euro.
Taxi fra lufthavnen til Madrid centrum koster ca.15-20 euro. (20-30 euro i weekender og aftener). Taxi turen tager omkring 20-30min, afhængigt af trafikken

Er du i Madrid over en forlænget weekend, så køb en T-10 (ti ture) til lige over 12 euro. Den gælder til både bus og Metro, og det transporterer dig rundt i det meste af Madrid.

Transport til Santiago Bernabeu 

Der er flere måder at komme fra Madrid centrum til Bernabéu på. Man kan både tage bus og taxa, men vi anbefaler helt klart at man bruger metroen. Vejene omkring stadion er ofte overtrafikkerede op til kampene og specielt efter kampene. Busser og taxaer holder derfor ofte i kø mens metroen glider noget bedre. Man kan tage den mørkeblå linje (L10) fra centrum til Bernabeu. Metrostationen man skal stå af på, hedder sjovt nok Santiago Bernabéu, så det er ikke til at tage fejl af.

Hotel - Tryp Madrid Atocha ★★★★

Tryp Madrid Atocha Hotel

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Tryp Madrid Atocha Hotel

  • Atocha, 83, Madrid Centrum, 28012 Madrid, Spanien

Det flotte hotel Tryp Atocha ligger i Madrids historiske Barrio de las Letras-kvarter, mindre end 10 minutters gang fra Puerta del Sol, Plaza Mayor og Plaza Santa Ana. Der tilbydes moderne værelser med aircondition, satellit-tv og gratis trådløs internetadgang.

Hotellet ligger lige ved siden af ​​metrostationen Anton Martin, kun 7 minutters gang fra Retiro Park og Prado. Museerne Reina Sofía og Thyssen-Bornemisza ligger også i nærheden.

De rummelige værelser på Tryp Madrid Atocha Hotel har parketgulv og pudemenu. Nogle af værelserne har træningsudstyr.

Hotellets restaurant serverer morgenbuffet. Man kan få cocktails og tapas i lobbybaren.

Madrid Centrum er et fantastisk valg for dem, der er interesserede i tapas, arkitektur og parker.

Der er 5 km fra hotellet til Santiago Bernabéu.