Holland

Holland

Holland

Filtrer efter

Oplev fodbold LIVE i Holland

Fodboldrejser til Holland

Den hollandske Eresdivisie, eller Æresdivision på dansk, blev grundlagt i 1956 og består i dag af 18 hold. Den mest vindende klub er traditionsklubben Ajax, der har vundet intet mindre end 33 mesterskaber. Efterfølgende kommer PSV Eindhoven med 23 og de forsvarende hollandske mestre fra 2016/17, Feyenoord, med 15 mesterskaber. Kombinér spændende fodbold med smukke Amsterdam og få en fantastisk fodboldrejse!
 
Kunne du tænke dig at tage på fodboldrejse til Holland for at opleve alle de største Æresdivision-hold live på stadion, så vælg din klub eller turnering nedenfor. Har du nogle spørgsmål eller individuelle forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os