Filtrer efter

Fodboldrejser til Liverpool FC på Anfield | Travel Sense

Oplev Liverpool FC live på Anfield

Fodboldrejser til Liverpool

Traditionsrige Liverpool FC er en klub med masser af titler og en omfattende historie på CV’et. Klubben blev stiftet i 1892 og har gennem tiden blandt andet vundet imponerende 18 engelske mesterskaber samt syv FA Cup-titler. ’The Reds’ storhedstid var specielt tilbage i 70’erne og 80’erne, hvor klubben var utrolig dominerende i både engelsk og international fodbold med mange vundne trofæer. I nyere tid har Liverpool vundet Champions League i 2004/05 og FA Cuppen i 2005/06.
Liverpool har altid haft hjemmebane på fantastiske Anfield, hvor der nu er plads til over 54.000 tilskuere efter stadionudvidelsen op til 2016/17-sæsonen. En stor del af oplevelse af en fodboldrejse til Anfield starter allerede inden kampen, hvor hele stadion synger den famøse sang ’You’ll Never Walk Alone’, når spillerne er kommet på banen. Der er garanti for kuldegysninger lige meget om du er Liverpool-fan eller ej! Manden der har fået til opgave at bringe et nyt mesterskab til Liverpool, er den populære tysker Jürgen Klopp. Nogle af klubbens største profiler, der skal bidrage til det, er blandt andet Roberto Firmino og Sadio Mané samt  kæmpeprofilen og manden der blev kåret til årets spiller i Premier League sidste sæson - den egyptiske 'konge' Mohamed Salah.
Nogle af de største opgør i Liverpool på Anfield er uden tvivl Merseyside-derbyerne mod lokalrivalerne fra den anden side af Stanley Park, Everton. Derudover er der selvfølgelig også de drabelige opgør mod de evige rivaler, Manchester United.
 
Vores fodboldpakker:
Alle priser på vores fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Liverpool, morgenbuffet samt fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle Liverpool-pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.
En GRUPPEREJSE indeholder blandt andet flybilletter tur/retur, transport til/fra lufthavn, to/tre overnatninger i Liverpool centrum, fodboldbillet, stadionrundvisning, oplæg af Jan Mølby og dansk guide. Læs nærmere under den enkelte rejse.

I finder alle pakker nedenfor:  

 • 26-04-2019 - 27-04-2019

  5.995,00 kr.

  Tilgængelig

  2019-04-18

  Liverpool - Huddersfield (1 nat)

  UDSOLGT

  Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield. Her sidder over 54.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen mod Huddersfield, og du står med gåsehud, klar til en fodboldoplevelse for livet!

 • 10-05-2019 - 13-05-2019

  9.995,00 kr.

  Tilgængelig

  2019-04-18

  Liverpool - Wolverhampton Wanderers (grupperejse)

  UDSOLGT

  Få den ultimative Liverpool-oplevelse sammen med Travel Sense og fanklubben, når The Reds får besøg af Wolverhampton i sæsonens sidste kamp, som meget vel kan blive en mesterskabskamp! 

  På denne grupperejse har vi sørget for alt! Det betyder, at der, foruden fly, hotel, transfer og fantastiske fodboldbilletter, blandt andet også er inkluderet adgang til Anfield Beat Lounge, stadionrundvisning, et møde med Jan Mølby (eller anden Liverpool legende) og ikke mindst en dansk guide fra fanklubben med på hele turen. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde denne kæmpe oplevelse.

 • 11-05-2019 - 13-05-2019

  10.495,00 kr.

  Tilgængelig

  2019-04-18

  Liverpool - Wolverhampton Wanderers

  UDSOLGT

  Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield. Her sidder over 54.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen mod Wolverhampton Wanderers, og du står med gåsehud, klar til en fodboldoplevelse for livet!