Fodboldrejse til Liverpool på Anfield
  • Fodboldrejse til Liverpool på Anfield

Liverpool - Tottenham

Fra 7995 kr. pr. person

Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield. Her sidder over 54.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen mod Tottenham, og du står med gåsehud, klar til en fodboldoplevelse for livet!

Pakken indeholder:

30. marts - 01. april

  • 2 overnatninger på 3* Days Inn Liverpool City Centre eller lignende hotel
  • Ingen forplejning på hotellet
  • Fodboldbillet bag målet på ’Anfield Road Stand’ til kampen: Liverpool FC – Tottenham
  • -Adgang til den traditionsrige ’The Sandon Pub’ inden kampen, hvor dagens varme ret er inkluderet (ligger to minutter fra stadion)
  • -Åbner 3 timer før kampstart
  • -Sandwich og kaffe/the efter kampen, igen på ’The Sandon Pub’
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport. 
Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

Kampen er nu fastlagt. Den bliver spillet søndag den 31. marts kl. 16.30 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

329820-TSSP

Produkt information

Lokation
Anfield, Liverpool, England

Transport til Liverpool

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Liverpool

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Liverpool, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til Manchester og derefter tager man enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på www.easyjet.dk.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Liverpool under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester
& transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Manchester med Easy Jet eller SAS. Easy Jet er som regel noget billigere end SAS.

Billund/Aalborg: Fra Billund er der to daglige afgange direkte med British Airways. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Fra Manchester lufthavn til Liverpool kører der direkte toge og turen tager en god times tid. De kører et par gange i timen og koster godt £15 pund t/r
Lander man sent i Manchester, kan det være man skal ind og skifte tog på den store Manchester Piccadilly Station.  
Alternativt kan man tage en taxa. Prisen på en taxa kan variere meget efter trafik, men vil gerne ende på omkring £40-50 pund.
Aftal gerne en pris med chaufføren på forhånd. 

Transport til Anfield

Fra Liverpool centrum til Anfield er der omkring 3-4 kilometer. De fleste plejer enten at gå eller tage en taxa derud.
En gåtur tager en lille time og en taxatur tager godt 10 min. Det koster godt £10 pund. 

Efter kampen kan det være svært at få en taxa og derfor råder vi folk til enten at blive i lougen en time og derefter finde en taxa. 
Ellers så kunne man overveje at gå den lille time hjem. 

 

Hotel - Days Inn Liverpool ★★★

Days Inn Liverpool

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Days Inn Liverpool

  • James Street, Liverpool, L2 7PQ, United Kingdom

Days Inn Liverpool ligger i Liverpools forretningskvarter, 10 minutters gang fra den berømte Albert Dock. Det byder på stilfulde værelser, gratis trådløs internetadgang og døgnåben spisestue med udsigt over floden Mersey.

De rummelige værelser på Days Inn Liverpool har frisk, moderne indretning og har et luksuriøst badeværelse med gratis toiletartikler. Værelserne har også fladskærms-tv med satellitkanaler og aircondition.

Restauranten på Days Inn Liverpool serverer traditionelle britiske retter, og den moderne bar byder på drikkevarer og lette snacks. Der serveres komplet engelsk, kontinental og vegetarisk morgenmad hver dag.

Days Inn Liverpool ligger kun 500 m fra Liverpool ONE Shopping Centre, 15 minutters gang fra togstationen Lime Street. Tate Liverpool og The Beatles Story ligger 15 minutters gang derfra.

Der er 4 km fra hotellet til Anfield.