Incentive-rejser - Skub til motivationen med en fed rejse

Travel Sense har stor erfaring med incentive-rejser, og vi hjælper Jer med at sammensætte en salgskonkurrence, så den betaler sig. Uanset om rejsen skal være ren forkælelse eller inkludere faglige elementer som kundebesøg, interne konferencer eller faglige besøg, så tilpasser vi rejsen individuelt, så den dækker din virksomheds behov.

Vi har med succes haft kunder med på incentive-rejser til fodbold i Barcelona, til Ferrari-kørsel i Italien og på gourmetrejse til London med madkursus på Gordon Ramsays Michelin-restaurant. lncentive-rejser er den mest populære ikke-kontante belønning i dansk erhvervsliv, og det er ikke uden grund. Oplevelser lever nemlig videre i medarbejderne og virksomheden længe efter hjemkomst.

LEJ HELE HOTELLET - Firmarejse

LEJ HELE HOTELLET

Det er oplagt at leje hele hotellet, hvis din firmarejse indeholder både konference og fest. Vi finder det helt rigtige hotel på den ønskede destination, så jeres virksomhedsrejse får optimale betingelser for jeres medarbejdere og kunder. Vi har holdt store private oktoberfester I de tyske alper, arrangereret olympiske lege for en stor virksomhed etc. Vi har stor erfaring og masser af ideér til jeres næste incentiverejse, så kontakt os hvis du har brug for sparring og inspiration.

virksomheds cykelrejser

CYKELREJSER

En cykelrejse til smukke og solrige Mallorca er en fantastisk oplevelse.
Vi har stor erfaring med at arrangere cykelrejser for virksomheder.
 
Vi tilpasser turene så alle deltagere, uanset alder, niveau og ambitioner, får en succesoplevelse. Vores primære rejsemål er Mallorca og Frankrig. Vi finder det perfekte hotel til jer og I kan kombinere cykelrejsen med at se en  fodboldkamp, høre en koncert, spise på en Michelinrestaurant etc. I kan få det præcis som I ønsker det, da alt bliver skædddersyet til dig og dine kunder/kollegaer.

firma leje af slotte og herregårde

LEJ ET SLOT

Rammerne er unikke og muligheder utallige for at leje et helt slot.
Det er muligt at leje mange slotte og herregårde til forskellige events året rundt. De slotte Travel Sense formidler har en høj standard, og har oftestbåde gourmetrestaurant, mødelokaler, spa, swimmingpool og flere har også egen golfbane.

Firma rejse cruise

CRUISE

Med en beliggenhed i hjertet af Middelhavet - og med græske landsbyer med hvide huse sat imod turkisblåt vand der glitrer under den blå himmel, vil du finde ud af hvor perfekt et krydstogt kan være. Vi har virkelig god erfaring med at leje hele skibet, så alle aktiviteter er til rådighed for jer. I bestemmer selv om I vil sejle i det græske øhav eller om de Baleariske øer. I kan kan være alt fra 30-3000 personer og alt bliver skræddersyet efter jeres ønsker.