Skirejser er en perfekt aktivitet uden for kontoret,

og der er gode muligheder for teambuilding og socialt samvær i de sneklædte bjerge. Skirejser og livet i bjergene er en unik oplevelse som skal prøves for man forstår det. Som virksomhed giver det utrolig mange muligheder for at højne samarbejdet, da skirejser er en utrolig social aktivititet. Om man er ekspert eller begynder betyder ikke så meget her, da succes oplevelsen kan deles på kryds og tværs af alle niveauer og opleves på samme måde. Efter en dag på ski er, afterski oplevelsen altid en succes. Med en skirejse er der garanti for en oplevelse som højner alle medarbejderes energi og glæde og vi kan arrangere, skræddersydede  skirejser til hele verden.LYNGEN-JP.jpg

Tyrolerhygge og gemütlichkeit i de østrigske alper

Når man snakker skirejser, hygge og afterski kan man ikke komme udenom Østrig. Der er mange fordele ved Østrig, en af dem er transfertiderne end i andre alpelande. Skirejser i Østrig fås i alle kategorier. Hvor Frankrig har mange konstruerede skibyer, udmærker Østrig sig ved at byerne er gamle, traditionelle og beboet hele året. Netop dette bidrager til den charme som man oplever på en skirejse til Østrig. Indkvarteringen I Østrig er i en klasse for sig selv, og man er altid sikker på at få en god seng og et gedigent morgenmåltid. Østrig er på denne måde oplagt til kortere ture, men husk på at sæsonen er kortere i Østrig.

Kempinski.jpg

Wellness, skiløb og afterski i verdensklasse i Schweiz

Tænker man verdensklasse skiløb, endnu bedre offpiste, super afterski, wellness og gastronomi, så er Schweiz og især Verbier svær, at komme udenom! Worldtouren i offpiste har finale i Verbier hvert år, og det er der en grund til. Alt fungerer og alt kan lade sig gøre! Derfor kan vi også kun anbefale rejser til Schweiz om det er Verbier, Sass-Fee eller en helt tredje destination. Vil du have et ekstraordinært eventyr af høj klasse kunne Schweiz være det helt rigtige valg for dig og dine kollegaer.

Eventyret over dem alle!

Eventyret over dem alle!

Vil du opleve det ekstraordinære eventyr og den total oplevelse som man vil huske og snakke om i mange år?
Så skal du tage til det Norge hvor vi arrangerer en luksus eventyr-skirejse med indkvartering på katamaran, nyt bjerg hver morgen, rensdyr, nordlys og meget mere! Du kan også tage til Himalaya til verdens højeste skiområde i 5-stjernet indkvartering!