Erhvervsrejser til de største sportsbegivenheder

NFL og SuperBowl i USA, legendariske Wimbledon, gigantiske sportsbegivenheder som OL og VM i fodbold, Formel 1 og golf. Det største problem er at vælge! Men når I har valgt, lover vi at løfte jeres sportsoplevelse til nye højder. Det kan vi med et veludviklet internationalt netværk, som giver mulighed for at skabe helt unikke oplevelser i sportens verden. Uanset om I er to, tyve eller hundrede, så planlægger vi en tur, som lever op til jeres forventninger.Unikke firma fodboldrejser

Unikke fodboldrejser

Der findes inden andre steder i verden helt ligesom ‘The Big Apple’. Den unikke New Yorker-stemning hænger tungt i luften og dominerer bybilledet i de mange uimodståelige og mangfoldige kvarterer, som er indrammet af alt fra tårnhøje skyskrabere til smukke byhuse. Oplevelserne i den storslåede by er nærmest uendelige, og der venter altid en ny begivenhed lige rundt om hjørnet.
Forslag til aktiviteter:

Håndboldrejser med Travel Sense

Håndboldrejser i verdensklasse

Hos Travel Sense elsker vi LIVE håndbold og har mange års efaring med at sende utallige gæster afsted på håndboldrejser – bl.a. også i kraft af, at vi er officiel samarbejdspartner med DHF, Dansk Håndbold Forbund. Så drømmer du om at rejse ud for enten at heppe på håndboldherrerne og håndbolddamerne, eller opleve de største klubhold i verden til Champions League Final4 i Köln, så er vi de rigtige til at hjælpe dig.

Fart, spænding og lugten af benzin til Formel 1 rejser

Fart, spænding og lugten af benzin til Formel 1

Efter sidste Formel 1 løb var kørt i 2016-sæsonen, stod tyske Nico Rosberg for første gang nogensinde øverst på sejrsskamlen og slog dermed Mercedes-holdkammeraten Lewis Hamilton i kampen om verdensmesterskabet. Rosberg får dog ikke muligheden for at gentage succesen i den kommende sæson, da han kort tid efter triumfen valgte at trække sig tilbage fra Formel 1. Lige meget er Formel 1 lig med aktion og spænding i verdensklasse som vi kan hjælpe dig med at opleve. Har du en bestemt Formel 1 rejse, som du ønsker at tage på, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tennis rejser

Tennis rejser

Tennis er muligvis en af mest klassiske sportsgrene og hos Travel Sense kan vi give dig muligheden for at opleve en af de store slutrunder helt tæt på. En slutrunde er en fantastisk måde at give din arbejdsplads, kollegaer og netværk en ekstraordinær oplevelse på. Tag fx 3 dage til London og brug den ene dag på et heldags arrangement til Wimbledon med flere kampe,  lækre måltider, oplæg fra tidligere topspiller og en helt igennem gennemført dag som vil huskes i lang tid af alle.

Hårde hits og vilde touchdowns til NFL - Erhvervsrejser - Travel Sense

Hårde hits og vilde touchdowns til NFL

Amerikansk fodbold skal opleves i USA. Med optakt og tailgating party på parkeringspladsen før kampen, opvarmningen, nationalsang og fire gange 15 minuttes effektiv intens gladiatorkamp. Du har ikke oplevet USA, før du har oplevet en NFL-kamp. Er turen over Atlanten for lang kan du heldigvis opleve NFL i London og det hjælper vi hjertens gerne med. Du kan opleve fantastiske touchdowns og hårde hits i den engelske hovedstad med over 83.000 tilskuere klar på lægterne på nationalstadionet Wembley.

Golfrejser i verdens klasse

Golfrejser i verdens klasse

Golfrejser er en genre for sig selv på mange forskellige fronter. Om du er til golf i europas højst beliggende områder klods op af Mont Blanc, er til sydspaniens varme og betagende natur så kan vi arrangere det for dig.  Om det er netværkstur eller for dig og din virksomhed spiller ingen rolle for os da vi skræddersyer det til jeres behov. Ønsker I andre aktiviteter i kombination med golf som fx skiløb, cykling, vinsmagning eller kulturelle oplevelser så kan vi løse det hele.