Der findes mange unikke muligheder

for at tage en pause fra hverdagens ræs og opleve og udforske verden. Vi har masser af idéer til anderledes rejser med unikke programmer, hvor kun fantasien sætter grænser. Hvad med spækhuggersafari, Ferrari-kørsel på Amalfikysten eller vinsmagning kombineret med safari i Sydafrika?
I vil heller ikke kede jer i mellemøsten, som byder på meget andet end Dubai og verdens højeste bygning. Kombinér for eksempel oplevelserne i de mellemøstlige storbyer med ørkensafari og overnat i luksuriøse telte i beduinstil. Er I mere til mad og vin, arrangerer vi kulinariske rejser, hvor I selv er med til at skabe gourmetretterne på nogle af verdens bedste restauranter. I kan besøge vinbonden i Toscana eller møde Michelin-kokken i London. Det handler om smag og passion for det, vi spiser og drikker.New York – The Big Apple

New York – The Big Apple

Der findes inden andre steder i verden helt ligesom ‘The Big Apple’. Den unikke New Yorker-stemning hænger tungt i luften og dominerer bybilledet i de mange uimodståelige og mangfoldige kvarterer, som er indrammet af alt fra tårnhøje skyskrabere til smukke byhuse. Oplevelserne i den storslåede by er nærmest uendelige, og der venter altid en ny begivenhed lige rundt om hjørnet.
Forslag til aktiviteter:

  • Oplæg af succesfuld dansk iværksætter
  • Sightseeingrundtur til bl.a. Times Square, Ground Zero og finansdistriktet

Dubai businessrejser

Dubai

Dubai er en af de mest spændende og alsidige destinationer i verden. Beliggende ved den azurblå persiske golf, og med den fantatiske ørken bag byen, tilbyder Dubai sol og fantastiske oplevelser året rundt med et kæmpe udbud af muligheder for golf, spa, shopping, kultur og adventureoplevelser. Her finder du bl.a. verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og Palm Jumeriah, den kunstige ø-gruppe formet som en palme set fra luften.

  • Yacht Cruise med BBQ og drikkevarer
  • Ørkensafari i firehjulstrækker inkl. sandboarding, kamelridning og BBQ middag

Erhvervsrejser til london

London

Elegante London har noget for alle og er derfor en af verdens mest besøgte byer. Mulighederne for at opleve kultur, kunst og arkitektur er nærmest uendelige. Den engelske hovedstad har et utal af attraktioner. Få et utroligt udsyn over byen fra London Eye, oplev Parlamentet og Big Ben, kryds Themsen over Tower Bridge eller besøg det kongelige residens i London, Buckingham Palace.
Forslag til aktiviteter:

  • James Bond-inspireret speedbådtur på Themsen
  • London musical