Oplev Southampton på fantastiske St. Mary's Stadium
  • Oplev Southampton på fantastiske St. Mary's Stadium

Southampton - Wolves

Fra 1750 kr. pr. person

Tag på fodboldrejse til Sydengland og oplev Southampton, som er klar til endnu en sæson i Premier League. Der vil sidde godt 32.000 hjemmefans klar på St. Mary's Stadium, når Southampton-stjernerne med vores egen danske stjerne Pierre-Emile Højbjerg i front løber på banen mod Wolves!

Pakken indeholder:      

13. -  15. april

  • 2 overnatninger på 3* Jurys Inn Southampton
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet bag mål (blok 15) til kampen: Southampton - Wolves
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet lørdag den 13. april 15:00 engelsk tid. Weekendrunderne spiller Southampton som oftest lørdag eller søndag, men der vil være mulighed for få fredags- eller mandagskampe i løbet af Premier League sæsonen. Midtuge runder spiller de enten tirsdag eller onsdag. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

333112-TSSP

Produkt information

Lokation
St. Mary's Stadium, Southampton, England

Hotel - Jurys Inn Southampton ★★★★

Jurys Inn Southampton

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Jurys Inn Southampton

  • Charlotte Place, Southampton, SO14 0TB, Storbritannien

Jurys Inn har udsigt over East Park. Der er døgnåben reception og moderne restaurant. Hotellet ligger i centrum af Southampton, blot 1,5 km fra Southamptons hovedbanegård. Der er gratis WiFi overalt.

De stilfulde værelser på Jurys Inn Southampton har friskt sengelinned og rummeligt badeværelse med luksuriøse toiletartikler. Der er også fladskærms-tv, skrivebord og højhastigheds-internet.

Der serveres velsmagende morgenmad i den lyse og luftige restaurant, hvor der også tilbydes international aftenmenu. I den afslappede bar serveres der et udvalg af lette frokostretter, velsmagende snacks og friskbrygget Costa-kaffe.

Jurys Inn Southampton ligger 10 minutters gang fra City Art Gallery og Mayflower Theatre. Færgeterminalen i Southampton ligger lidt over 1,5 km derfra, og butikscentret West Quay ligger 15 minutters gang derfra. 

 Der er 1,3 km fra hotellet til St Mary´s stadium.