Fodboldrejse til Wolverhampton på Molineux
  • Fodboldrejse til Wolverhampton på Molineux
  • Oplev fantastiske Wolverhampton på Molineux.

Wolverhampton Wanderers - Arsenal

UDSOLGT

Tag på fodboldrejse til Midtengland og oplev traditionsklubben Wolverhampton, som endelig er tilbage i Premier League. Der vil sidde godt 30.000 hjemmefans klar på legendariske Molineux, når Wolves-stjernerne løber på banen mod Arsenal!

Der bliver spillet FA Cup 6. runde i denne weekend. Hvis et af de to hold skulle nå så langt, så bliver denne kamp rykket til en anden weekend eller hverdag. Det er muligt at booke turen og få den afbestilt, når vi ved om et af de to hold når til 6. runde af FA Cuppen. Har du spørgsmål til dette kan du altid kontakte os på mail eller tlf. 70230644


Pakken indeholder: 
 

15. - 17. marts    

  • 2 overnatninger på 3* Novotel Wolverhampton
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på øvre ydre langside til kampen: Wolverhampton Wanderers - Arsenal
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Kampen er fastlagt. Den bliver spillet lørdag den 16. marts kl. 15:00 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

332939-TSSP

Produkt information

Lokation
Molineux Stadium, Wolverhampton, England

Hotel - Novotel Wolverhampton City Centre ★★★

Novotel Wolverhampton City Centre

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Novotel Wolverhampton City Centre

  • Union St, Wolverhampton, WV1 3JN, Storbritannien

Det 4-stjernede Novotel Wolverhampton City Centre ligger i Wolverhamptons bymidte, blot 500 m fra togstationen, og tilbyder rummelige, moderne værelser, en bar samt en restaurant.

Værelserne byder på luksuriøse brusekabiner, komfortable sofaer, minibarer, værdibokse til bærbare computere og ergonomisk designet drejelige skriveborde.

Restaurant Elements tilbyder internationale retter, mens baren serverer snacks samt øl, vin og cocktails.

Der tilbydes videospil, babyudstyr og en sund børnemenu. Børnefamilierne har desuden mulighed for senere udtjekning om søndagen.

National Sea Life Centre og Cadbury World ligger begge inden for 22,4 km fra Novotel Wolverhampton-hotellet. Birmingham Lufthavn, NEC og bykernen ligger 30 minutters kørsel derfra. 

Der er 1,5 km fra hotellet til Molineux Stadium.