Tjekkiet - Danmark 1/4-finale


Tjekkiet - Danmark 1/4-finale


Tag med Travel Sense og DBU til fodboldfest i Baku, hvor du kan få lov at opleve de danske stjerner på nærmeste hold når Danmark skal spille 1/4-finale mod Tjekkiet. Kampen spilles lørdag d. 3. juli kl. 18.00 på Baku Olympic Stadium.

Prisen er inkl.:
Charterfly København – Baku t/r
2 overnatninger på 4* hotel inkl. morgenmad
Transport fra lufthavn til hotel t/r

Prisen er UDEN fodboldbillet

UDSOLGT

Pakken indeholder:

02. - 04. juli

  • Charterfly København - Baku t/r (øl/vand/sandwich kan tilkøbes på flyet)
  • 1. stk 20 kg indchecket bagage inkluderet
  • Transfer lufthavn – hotel t/r
  • 2 overnatninger på 4* Courtyard by Marriott Baku
  • Morgenmad på hotellet*Billetdel: Husk fodboldbilletten IKKE er inkluderet i pakken. Den skal købes via UEFA/DBUFor at kunne bestille denne pakkerejse til Baku skal du først acceptere, at du har læst nedenstående:

Jeg er indforstået med, at de danske rejserestriktioner til og fra Aserbajdsjan. Aserbajdsjan er i øjeblikket ”orange”, og derfor opfordrer Udenrigsministeriet alle danskere til 10 dages karantæne efter hjemkomst fra Baku, som dog kan afbrydes med en negativ test på 4. dagen. Dette er IKKE gældende, hvis man er færdigvaccineret eller tidligere har været smittet med Covid-19 indenfor de sidste 8 måneder (kræver dokumentation).

Derudover skal du være opmærksom på følgende, som du selv er ansvarlig for:

Visum

Din fodboldbillet er adgang til at søge visum ved ankomst til Aserbajdsjan. Du skal kunne fremvise din fodboldbillet ved ankomst, samt du skal være dansk statsborger.
Udenrigsministeriet råder dog til at man søger visum hjemmefra, det kan søges og betales via dette link:
https://evisa.gov.az/en/ (vælg "urgent e-visa" så får du det på 3 timer)

Test

-En negativ PCR-test, der maksimalt er 72 timer gammel ved afrejse fra Danmark.
-En negativ PCR-test, der er maksimalt 72 timer gammel ved afrejse fra Aserbajdsjan (denne kan med fordel tages fredag morgen i København Lufthavn inden afrejsen. NB: Du kan først bestille tid til denne test, når du har fået svar på den første test som gælder ved udrejsen.

-Ved ankomst til Danmark er der testkrav i København lufthavn. Det gælder dog ikke færdig vaccinerede eller folk der har været smittet med covid-19, inden for de sidste 8 måneder.

Fodboldbillet

- Gyldig billet til fodboldkampen skal købes via UEFA/DBU.

Pas

- Dansk pas, der er gældende mindst seks måneder efter hjemkomst.

- Krav og restriktioner kan ændre sig løbende, og vi tager derfor forbehold for ændringer. Hold venligst øje med UM. https://um.dk/

445851-TSSP

Produktinformation

Lokation
Baku Olympic Stadiu, Baku

Specifikke referencer

Courtyard by Marriott Baku ★★★★

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Courtyard by Marriott Baku

  • 300-303 Quarter Intersection Of M. Fuzuli And A. Topchubashov Streets Nasimi District Baku, 1009, Azerbaijan
Courtyard by Marriott Baku befinder sig i Baku i centrum og tæt på en metrostation. Heydar Aliyev Palads og Shirvan-shahernes Palads er et par eksempler på nogle af de lokale seværdigheder, mens andre inkluderer Baku Statscirkus og Baku Botanisk Have.