EHF Final4 2022 / tre nætter


  • Ny
Tag på håndboldrejse og oplev nogle af verdens bedste håndboldspillere til EHF Final4
  • Tag på håndboldrejse og oplev nogle af verdens bedste håndboldspillere til EHF Final4

EHF Final4 2022 / tre nætter


Tag på håndboldrejse og oplev nogle af verdens bedste håndboldspillere til EHF Final4, der markerer afslutningen på mændenes Champions League, og hvor en vinder af turneringen findes. Dette ekstraordinære og utrolig populære event bliver afholdt i Lanxess Arena med plads til hele 19.500 tilskuere i den tyske by Köln over en weekend. De to semifinaler spilles om lørdagen, mens finalen og 3. pladskampen spilles søndag. Du finder ikke en meget bedre mulighed for at opleve en masse tophåndbold over så få dage på en håndboldrejse!

Se haloversigt ovenfor ved siden af EHF billedet.

Fra 4795 kr. pr. person

Pakken indeholder:

17. - 20. juni

  • 3 overnatninger på 4* Azimut Hotel Köln City Center
  • Morgenmad på hotellet
  • Håndboldbillet til Velux Final4 lørdag og søndag (Kategori 1 - gul)
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Det er muligt at opgradere håndboldbilletten. Det kan gøres nedenfor under 'tilkøb' og ovenfor på hal oversigten, kan i se hvor i kan sidde.

Kategori Premium - (rød) - UDSOLGT !!


*Husk transport til Køln og til hallen er på egen hånd

* En city tax på ca. 120 kr. pr. værelse vil blive opkrævet af hotellet ved check-ud

458349-TSSP

Specifikke referencer

Hotel - Azimut hotel cologne city center ★★★★

AZIMUT HOTEL COLOGNE CITY CENTER**** - Håndboldrejser

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

AZIMUT HOTEL COLOGNE CITY CENTER

    • Hansaring 97, Neustadt Nord, 50670 Köln, Tyskland

Dette unikke hotel strækker sig over 6 etager i hvad der engang var Europas højeste bygning. AZIMUT Hotel Cologne City Center, der åbnede i 2008, tilbyder rummelige værelser med tilhørende gratis adgang til et fitnesscenter med sauna.

AZIMUT Cologne City Center har til huse i det historiske højhus Hansahochhaus fra 1925, hvor mange af de oprindelige stilistiske detaljer og paternosterelevatoren er bevaret. De lyse værelser er moderne indrettet med aircondition, satellit-tv, skrivebord samt eget badeværelse.

Hotellets Red-Lounge-Bar indbyder til afslapning med en kop kaffe eller en cocktail. Der tilbydes gratis WiFi i lobbyen og på 1. sal.

Der er fremragende offentlige transportforbindelser med både tog og metro. Kölner Dom og hovedbanegården i Köln ligger ét stop fra hotellet, hvorfra der desuden er direkte forbindelser til Köln/Bonn Lufthavn.

Der er 3 km fra hotellet til Lanxess Arena