EHF VELUX FINAL4

Filtrer efter

HÅNDBOLDREJSER TIL VELUX EHF FINAL4
OPLEV VELUX EHF FINAL4 LIVE I KÖLN


Tidspunkt:
 28. til 29. december 2020
Sted: Köln, Tyskland
 
Tag på håndboldrejse og oplev nogle af verdens bedste håndboldspillere til Velux EHF Final4, der markerer afslutningen på mændenes Champions League, og hvor en vinder af turneringen findes. Dette ekstraordinære og utrolig populære event bliver afholdt i Lanxess Arena med plads til hele 19.500 tilskuere i den tyske by Köln over en weekend. De to semifinaler spilles om lørdagen, mens finalen og 3. pladskampen spilles søndag. Du finder ikke en meget bedre mulighed for at opleve en masse tophåndbold over så få dage på en håndboldrejse!
Det mest vindende hold i Champions Leagues historie er mægtige FC Barcelona, der har vundet turneringen hele ni gange. Det spanske storhold vandt senest i 2014/15 efter sejr over ungarske MKB Veszprém. Grundet de mange danske spillere, der er at finde på holdkortene i de største klubber rundt omkring i Europa, er der selvfølgelig god chance for at komme til at opleve en eller flere af disse til Final4. Det kan eksempelvis være Rasmus Lauge i MKB Veszprém, Mikkel Hansen og Henrik Toft Hansen i PSG eller de mange danskere i SG Flensburg-Handewitt og THW Kiel.
 
Sidste års finale stod mellem de to storhold RK Vardar fra Makedonien og MKB Veszprém fra Ungarn. Her løb RK Vardar med titlen efter en sejr på 27-24. Hvilke hold der bliver blandt de fire sidste i denne sæson, ved vi naturligvis af gode grunde ikke endnu, men vi tør godt love, at det igen bliver en kæmpe oplevelse, som du sent vil glemme.

 
I 2020 er vi selvfølgelig klar med rejser til Final4 igen (Husk datoerne for eventet har ændret sig). Håndboldrejserne til Velux EHF Final4 er inkl. enten to eller tre overnatninger samt billetter til både lørdag og søndag. Husk pakkerne er uden transport. Læs mere om pakkerne nedenfor:


Travel Sense er "Official Travel and Ticket Partner of the VELUX EHF FINAL4 2020 for Denmark"

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os