Newcastle - Aston Villa

Tag på fodboldrejse til det nordlige England og oplev Newcastle på det fantastiske St James' Park. - Newcastle - Aston Villa
  • Tag på fodboldrejse til det nordlige England og oplev Newcastle på det fantastiske St James' Park. - Newcastle - Aston Villa

Newcastle - Aston Villa


Tag på fodboldrejse til det nordlige England og oplev Newcastle på det fantastiske St James' Park. Der vil sidde godt 53.000 af de bedste hjemmefans i Premier League klar, når Newcastle-stjernerne løber på banen mod Aston Villa!

Fra 1995 kr. pr. person

Der bliver spillet FA Cup kvartfinaler i denne weekend. Hvis et af de to hold skulle nå så langt, så bliver denne kamp rykket til en anden weekend eller hverdag. Det er muligt at booke turen og få den afbestilt, når vi ved om et af de to hold når til kvartfinalen af FA Cuppen. Har du spørgsmål til dette kan du altid kontakte os på mail eller tlf. 70230644


Pakken indeholder:

21. - 23. marts

  • 2 overnatninger på 4* Jurys Inn Newcastle eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på den berømte 'Gallowgate Stand' til kampen: Newcastle - Aston Villa
  • Adgang til stadion lounge inden kampen - dette inkluderer:
  • o– Åbner 2.5 time inden kampstart
  • o– Varm Sandwich inden kampen
  • o– Mulighed for at købe drikkevare
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden

Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet lørdag den 21. marts kl. 15.00 engelsk tid. Newcastle spiller som oftest lørdag eller søndag, men i løbet af en Premier League runde kan der være kampe fredag, lørdag, søndag og mandag i weekenderne og tirsdag og onsdag i midtugen. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

271364-TSSP

Produktinformation

Lokation
St. James’ Park, Newcastle, England

Specifikke referencer

Hotel - Jurys Inn Newcastle ★★★★

Jurys Inn Newcastle

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

Jurys Inn Newcastle 

  • Scotswood Road, Newcastle upon Tyne, NE1 4AD, Storbritannien

Jurys Inn Newcastle ligger i centrum, 500 m fra Newcastles togstation. De store og lyse værelser har eget badeværelse med massagebruser.

Jurys Inn har moderne, rummelige værelser med Dream-senge, fladskærms-tv med Freeview-kanaler, spa-toiletartikler og rummelige badeværelser. Der er arbejdsområde, hårtørrer samt te- og kaffefaciliteter.

Der tilbydes dagligt varm og kold morgenbuffet med et udvalg af a la carte-retter. Der tilbydes desuden økologisk kaffe, Twinings-te og Bonne Maman-marmelade. I den moderne restaurant bydes der på international aftenmenu. I baren serveres der frokost, snacks og kaffe.

Jurys Inn Newcastle ligger en kort gåtur fra adskillige butikker, barer og restauranter og blot 10 minutters gang fra butiscentrene Eldon Square og The Gate. Videnskabscentret Centre for Life ligger 200 m fra hotellet, og Newcastle United FC ligger 900 m derfra.

Der er 1,12 km fra hotellet til stadion.