Real Madrid - Real Betis


Fodboldrejse til Real Madrid på Santiago Bernabeu
  • Fodboldrejse til Real Madrid på Santiago Bernabeu

Real Madrid - Real Betis


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Madrid og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. På Santiago Bernabéu sidder godt 80.000 hjemmefans klar, når Real Madrid-stjernerne løber på banen mod Real Betis.

Fra 2995 kr. pr. person

Pakken indeholder:

21. - 23. maj

  • 2 overnatninger på 4* Catalonia Puerta del Sol eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Kategori 5 fodboldbillet til kampen: Real Madrid - Real Betis
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb, og se stadionversigt ovenfor)

-Kat 3
-Kat 2
-Kat 1
-Kat Premium


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet søndag d. 22. maj. Real Madrid spiller som oftest lørdag eller søndag i weekenden, men La Liga har enkelte kampe fredag og mandag. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

Vigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36 

450767-TSSP

Produktinformation

Lokation
Santiago Bernabéu, Madrid, Spanien

Specifikke referencer

Transport til Real Madrid

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Real Madrid

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Madrid, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Real Madrid under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Madrid

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Madrid. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Madrid med enten Iberia eller Ryanair.

Billund/Aalborg: Fra Billund/Aalborg flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding i Amsterdam.   


Transport lufthavn til centrum (Barajas)

Der kører bus fra lufthavnsterminalen hver 30. minut, det tager ca. 40 min, at komme til Madrid centrum (Puerta del sol). Enkeltbillet koster 4 euro, returbillet koster 7 euro.
Taxi fra lufthavnen til Madrid centrum koster ca.15-20 euro. (20-30 euro i weekender og aftener). Taxi turen tager omkring 20-30min, afhængigt af trafikken

Er du i Madrid over en forlænget weekend, så køb en T-10 (ti ture) til lige over 12 euro. Den gælder til både bus og Metro, og det transporterer dig rundt i det meste af Madrid.

Transport til Santiago Bernabeu 

Der er flere måder at komme fra Madrid centrum til Bernabéu på. Man kan både tage bus og taxa, men vi anbefaler helt klart at man bruger metroen. Vejene omkring stadion er ofte overtrafikkerede op til kampene og specielt efter kampene. Busser og taxaer holder derfor ofte i kø mens metroen glider noget bedre. Man kan tage den mørkeblå linje (L10) fra centrum til Bernabeu. Metrostationen man skal stå af på, hedder sjovt nok Santiago Bernabéu, så det er ikke til at tage fejl af.

Hotel - Catalonia Puerta del Sol ★★★★

Catalonia Puerta del Sol - Fodboldrejser Real Madrid

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Catalonia Puerta del Sol

  • Atocha, 23, Madrid Centrum, 28012 Madrid, Spanien

Catalonia Puerta del Sol har til huse i en storslået bygning fra det 18. århundrede, der ligger blot et par minutters gang fra Puerta del Sol i Madrids historiske bymidte.

Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet. Værelserne er elegant indrettede med parketgulve.

De har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar samt eget badeværelse.

Hotellet ligger blot 50 m fra Madrids hovedtorv Puerta del Sol og de populære tapasbarer.

Den berømte kunsttrekant, Paseo del Arte, ligger 15 minutters gang derfra. Togstationen Atocha ligger 1 km derfra.

Gæsterne kan starte dagen med morgenbuffet på restauranten på Puerta del Sol, der tilbyder servering indtil kl. 12.00 i weekenden.

Der findes desuden en terrase med krystalkupler samt en bar med overdækket terrasse, El Patio, hvor gæsterne kan slappe af med en snack eller en drink.

Der er 6,4 km fra hotellet til Santiago Bernabéu.